Naiselo 45+
Naiselo 45+

Pitsejä, korsetteja ja puuhkia

Alusvaatteet tekevät naisen, on vanha totuus. Naisellista tyyliä haluavan kannattaa käydä katsastamassa menneistä vuosikymmenistä ammentavan Dita von Teesen ihana mallisto.

Siitä on aikaa, kun olen piipahtanut alusvaatenäytöksessä. Kylmän viimaisena ja räntäsateisena päivänä tieni vei Pin Up Garageen, jossa esiteltiin Swiss Ladyn maahantuoma kevään Dita von Teese -alusvaatemallisto. Myymälä on tulvillaan nostalgisen ihania vaatteita, kenkiä ja asusteita ajalta, jolloin naiset näyttivät naisilta.

Dita von Teese tunnetaan maailmalla mallina, näyttelijänä ja burleskitaiteilijana. Mallistoonsa hän on hakenut vaikutteita 1920- ja 1930 -lukujen alusasuista. Lavalla nähtiin rintaliivien ja alushousujen lisäksi ihania korsetteja, housuliivejä ja saumasukkia.

Myös mallisto esiteltiin naiselliseen burleskin tyyliin. Malleina olivat Pin Up Finland -kisan finalistit Sandra De Ville, Molla La Donna, Dixie Feathers ja Kiss Kiss Forbidden.
Pin Up Garage on helsinkiläinen pin up lifestyle -konseptimyymälä, jossa myydään vaatteita, kenkiä ja asusteita. Tiloissa voit myös stailauttaa ja kuvauttaa itsesi tyylin mukaan.

Sini

Kuvat Tuomas Lairila, stailaus ja hiukset Miss Coco de Noir, meikki Arabellum, paikka Pin-Up Garage

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *