Naiselo 45+
Naiselo 45+

Poikkea pienille teille

Ajan Porvoon moottoritietä lukuisia kertoja kesässä. Välillä on kiva valita vanha tie ja nauttia maisemista, hiljaisemmasta vauhdista ja pienen kahvilan antimista.

Löysimme Sipoossa sijaitsevan N’avetta-kahvilan ehkä neljä, viisi vuotta sitten, kun Porvooseen mennessämme poikkesimme moottoritieltä Landbo-liittymästä ja lähdimme ”seikkailemaan”. Yhtäkkiä mäen päällä, aivan puskista (todellakin puiden ja puskien takaa) tuli kahvila-kyltti, jota emme aikaisemmin olleet havainneet. Ei muuta kuin pihaan.

Ihastuimme kerrasta Leipomo-kahvila N’avetan antimiin: vastaleivottuihin leivonnaisiin, hyvään kahviin ja iloiseen palveluun. Tuon jälkeen kävimme siellä myös lounaalla ja ostimme leivonnaisia mökille.

kahvila, vitriini

Tämän vuoden ensimmäisen N’avetta-kahvittelu oli viikonloppuna. Piha oli täynnä autoja. Myös monet pääkaupunkiseudun pyöräilijät pitävät tuota kahvilaa yhtenä etappinaan, onhan paikka kohtuullisen matkan päässä. Onneksi monet muutkin ovat löytäneet tämän kivan paikan.

Kahvilan sisätilat on sisustettu maalaisromanttisesti. Lisäksi terassilla ja pihalla on lukuisia pöytäryhmiä. Yksi jopa mielenkiintoisesti minimäen päällä.

kahvila, portaat

Kahvilan pihalla on myös pikkuruinen aitta, joka on muuttunut puodiksi, Villa Nokkoseksi. Siellä myydään kivoja sisustustuotteita.

kahvila, villa nokkonen

Kahvila on auki joka päivä, arkena klo 10-18 ja viikonloppuna klo 10-16, osoite on Katajakalliontie 2, Sipoo.

Kaisa

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *