Positiivisia yllätyksiä

Kymmenen Naiselo45+:n lukijaa pääsi testaamaan kolmen kuukauden ajan Oriflamen NovAge-sarjan tuotteita. Testaajat kiittelivät sarjaa.

Haimme viime joulukuussa kymmentä testaajaa Oriflamen kanssa yhteistyössä tehtävään tuotetestiin. Saimme valtavan määrän hakemuksia. Niistä valitsimme 10 onnellista, jotka saivat käyttöönsä testituotteet: puhdistusaine, kasvovesi, seerumi, silmänympärys-, päivä- ja yövoiteet. Testaajat sitoutuivat käyttämään kolmen kuukauden testiajan aikana vain näitä ihonhoitotuotteita. Testaajien ikäjakauma oli 45-59 vuotta eli täydellinen Oriflamen NovAge-sarjaa ajatellen.

Testi on nyt ohi, palautteet annettu ja yhteenveto tehty.

Tässä keskeiset kommentit testituotteista:

Novage Smoothing Cleansing Milk -puhdistusmaito: 80 % testaajista piti tuotetta loistavana. Kiitosta annettiin mm. riittoisuudesta, puhdistustuloksesta ja sopivan täyteläisestä koostumuksesta. Monet myös totesivat, että puhdistuksen jälkeen ihoa ei kiristänyt. Jotkut olivat poistaneet sillä myös silmämeikin – hyvin tuloksin.

Novage Skin Softening Tonign Lotion -kasvovesi: Kiitosta saivat kasvoveden tuoksu, geelimäinen koostumus, riittoisuus ja virkistävyys. Tämän jälkeen iho jäi pehmeän miellyttäväksi ja kirkkaaksi.

Novage Ultimate Lift Serum -seerumi: Seerumi oli monen testaajan ehdoton suosikki. Kiitosta annettiin mm. koostumuksesta, tuoksusta, riittoisuudesta, kiinteyttävästä, napakoittavasta vaikutuksesta, ihon kirkastamisesta ja imeytymisestä.

Ultimate Lift -silmänympärysvoide: Silkkinen koostumus, pumppupakkaus, riittoisuus ja helppokäyttöisyys saivat kiitosta. Seitsemän testaajaa kertoi, että parin kuukauden käytön jälkeen iho tuntui selvästi aikaisempaa pehmeämmältä, eikä silmäpusseja näkynyt, jopa tummat silmänaluset näyttivät vaaleammilta testiajan jälkeen.

Ultimate Lift -päivävoide: Voiteen tuoksu, miellyttävä koostumus, ihotuntuma ja hyvä imeytyminen miellyttivät testaajia.

Ultimate Lift -yövoide: Voiteen tuoksu, koostumus, ravitsevuus ja riittoisuus saivat kehuja. Tämän jälkeen iho tuntui kosteutetulta ja hoidetulta. Jotkut pitivät yövoiteen kosteuttavaa vaikutusta jopa parempana kuin päivävoiteen.

Mitä huonoa? Joidenkin testaajien mielestä pumppupullossa olevaa silmänympärysvoidetta oli vaikea ottaa riittävän vähän. Pari kuivaihoista testaajaa olisi toivonut päivä- ja yövoiteen täyteläisempää koostumusta.

Iho testiajan jälkeen: Testaajat kertoivat, että iho on pehmeämpi, kimmoisampi ja ”kosteampi”, kirkkaampi, napakampi, pintakuivuus on pois. Jotkut raportoivat, että tummat silmänaluset ovat hälvenneet. Vaikka kuivaihoiset olisivat toivoneet täyteläisempiä voiteita, iho on kuitenkin rankan talven jälkeen suhteellisen hyvässä kunnossa, vain pintakuivuutta on havaittavissa.

Testaajien toiveita: Koska tuotesarja on yli 40-vuotiaille suunnattu, testaajat toivoivat päivä- ja yövoidepurkkien selvempää eroa. Toinen selkeä toive oli, että sarjaan kuuluisi myös silmämeikinpoistoaine. Kun Oriflame oli saanut testin raportin, saimme tiedon, että nämä asiat korjataan eli voidepakkauksiin tulee selvä ero ja sarjaan tulee kesällä silmämeikinpoistoaine!

Testaajat olivat positiivisesti yllättyneitä sarjan laadusta. Hinta-laatusuhdetta pidettiin erittäin hyvänä.

Sini ja Kaisa

 

 

Kommentit (2)
  1. Kiitos, että pääsin mukaan. Tuotteita on vielä jotain jäljellä ja käytän ne kyllä innolla loppuun. Huippu sarja on!
    Kiitos!
    -päivi-

  2. Tosi hyvä sarja mukavaa että tulee myös silmämeikinpoistoaine. Suosittelen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *