Probiootteja, säihkettä ja tv-tähtiä

Viikko on ollut täynnä mielenkiintoisia tapahtumia ja kohtaamisia.

Olimme innoissamme infosta, jossa kerrottiin probioottien hyödyntämisestä ihonhoidossa. Kuuntelimme innolla eteläafrikkalaisen mikrobiologi Trevor  Steyn esitystä. Hänen myötään saimme uutta ajateltavaa tuttuun aiheeseen. Tähän teemaan paneudumme tarkemmin tulevassa postauksessamme.

Keskiviikon vietimme Tukholmassa tutustuen Make Up Storen kevätlookeihin, merkin uusimpaan myymälään ja Tukholman uusimpaan ostosparatiisiin Mall of Scandinaviaan(tästä myöhemmin lisää).

Make Up Storen meikkinäytös oli hieno, pieninkin yksityiskohta oli kohdallaan. Make Up Storen omistaja Mika Liias on multilahjakkuus: bisnesmies, meikkiasiantuntija, joka myös suunnittelee näytöksen vaatteet, samppanjalasit ja kaikki pienetkin yksityiskohdat.

Näytöksen jälkeen meillä oli hetki aikaa piipahtaa Tukholman keskustassa. Kaduilla ja kaupoissa oli täysi joulu, kauniita somistuksia, paljon lahjavinkkejä asiakkaiden valintaa helpottamassa. Vaatekauppojen ikkunoissa säihkyivät pikkujouluvaatteet. Pientä bling blingiä tarttui meidänkin mukaan, säihkettä marraskuun synkkyyteen.

Mutta tässä ei ole vielä kaikki. Päivän bonuksena näimme – sattumalta – Downton Abbeyn tähdet: ”vävypoika Tom”  Allen Leech ja ”lordin sisko” Samantha Bond olivat jakamassa nimikirjoituksia NK:n alakerrassa. Siinä vaiheessa oli pakko kaivaa kännykät esille ja räpsiä kuvia ja ottaa videoklippi. Harmi, ettei meillä ollut aikaa jäädä jonottamaan tähtien juttusille, oli suunnattava kohti lentokenttää.

Ei niin kiire kuitenkaan, etteikö olisi aikaa hullutteluun. Ihminenhän ei ole terve, jos ei leiki. Mekin heittäydyimme lapsiksi ja työnsimme päämme reikään.

Torstaina oli taas aikaa naputella tekstejä aamusta iltaan. Sini metsästi myös postilakon jalkoihin jääneitä kuvausnäytteitä eri puolilta kaupunkia. Salapoliisitaidot kehittyvät, kun jäljittää väärään osoitteeseen päätynyttä pienen pientä purkkia. Hommaan käytettyä hukkaan mennyttä aikaa ei edes halua ajatella. Jokaisessa työssä on varjopuolensa.

Perjantaiaamuna olikin taas vuorossa kevätmeikkien ja ihonhoitouutuuksien katsastus. Nyt oli vuorossa Dior, jolle on tulossa aikuisellekin sopivia kiinnostavia meikkiuutuuksia tammikuussa.

Black Fridayn eli shoppailupäivän kunniaksi piipahdimme vielä ystävämyynneissä ja valmistelemassa Naiselo45+:n ensimmäistä blogitapahtumaa eli Kauneuden inspiraatiopäivää. Kyllä hieman jännittää. Pitäkäähän peukkuja!

Sini ja Kaisa

 

Kommentit (2)
 1. Business Woman
  28.11.2015, 10:03

  Huh, tulee melkein hiki jo lukiessa, niin paljon olette ehtineet lyhyessä ajassa:) Ootte kyllä melkoisia supernaisia!

  1. Kaisa Virtanen
   28.11.2015, 20:14

   Eh Business Woman, kiitos kommentistasi. Voisiko sanoa: vierivä kivi ei sammaloidu?
   -Kaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *