Raili Hulkkonen on pitkän työuran roolimalli

Piipahdimme viikolla Raili Hulkkosen uuden Puuterihuoneen avajaisissa. Raili nimittäin päätti repäistä ja muutti ihanan Puuterihuoneen Katajanokalta Eiraan. Vierivä kivi ei sammaloidu, uutta on uskallettava kokeilla. Itse työ on pysynyt samana, vaikkakin saanut uusia muotoja.

 

Ovet auki uuteen!

Ilo oli ylimmillään ja toisilleen tuntemattomatkin kehuivat vuolaasti toisiaan. Ehkä siinä on yksi jaksamisen salaisuus. Katsoa asioita positiivisesti. Toisen kannustaminen ei ole itseltä pois. Päinvastoin, hyvä palaa takaisin.

Uusi työtila on naisellinen, valoisa ja rauhallinen. Katse kiinnittyy hulppeaan kattoon.

 

Railin ura on jatkunut jo 53 vuotta ja jatkuu edelleen. Raili meikkaa, kouluttaa, konsultoi ja auttaa vaikkapa silmälasikehysten valinnassa. Hän on myös Vain elämää- ja Tanssii tähtien kanssa -sarjojen luottomeikkaaja.

Työuran pituutta jäimme Kaisan kanssa miettimään enemmänkin, kun katselimme vierasjoukkoa. Tupa täynnä naisia, jotka eivät halua tai ehdi lopettaa työntekoa.

Paula Koivuniemi piipahti katsastamassa uudet tilat ja tervehtimässä ystäväänsä.

 

Moni naisista on yrittäjä, sillä vakituisesta työpaikastahan usein pukataan taitava ja motivoitunutkin tekijä pihalle viimeistään 68 vuotiaana. Useampikin luovalla alalla oleva tuttavamme on perustanut oman yrityksen jäätyään palkkatyöstä eläkkeelle. Yrittäjä voi itse valita, paljonko töitä tekee, milloin lopettaa vai lopettaako ollenkaan.

Pirkko Mannola ja Vieno Kekkonen ovat pitkäaikaisia asiakkaita.

Railin seurassa ei ole koskaan tylsää. Juttua riittää, joskus kipakkaakin kritiikkiä. Raili on tunnettu suorasukaisuudestaan, mutta hän tekee sen kannustavasti ja parempaan haastaen. Sen ovat saaneet kokea myös Lukijapäiväämme osallistuneet.

Raili on ollut blogimme Lukijapäivissä opettamassa aikuisen naisen helppoja ja nopeita meikkejä alusta alkaen. Ja on jatkossakin, jos vain saamme hänet taas houkuteltua mukaan!

 

Olemme tunteneet molemmat Railin jo vuosikymmeniä. Hän kelpaa naisille roolimalliksi ja inspiraation lähteeksi. Railin ideapaja tuottaa jatkuvasti uutta.

Kaisa ja Sini

 

 

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *