Raitoja, leikkimielisyyttä ja hulmuavia lahkeita

Helmat viistävät edelleen nilkoissa. Housut ovat ylipitkät ja superleveät, muistuttaen yöpuvun housuja.

Kun luette tätä, olen katsomassa jo ensi talven muotia. Sen vuoksi tyhjensin pääni alkavasta kevät-kesäsesongista tähän postaukseen.

Vaatteiden linja on mukavan väljä, osittain jopa telttamaisen leveä. Kinttanat vermeet voidaan nyt ainakin hetkeksi unohtaa.

Pääntie on todella rohkea. Mitenhän tähän suhtauduttaisi työpaikalla, kun se on napa, joka seuraavana näkyy? Ehkä tästä näytöslavojen ykkösestä kannattaa valita jokin maltillisempi versio.

Kuosit eivät ole tosikkomaisia. Vaatteessa voidaan käyttää samaa kuosia erivärisinä yhdistelminä tai raidat mennä ristiin rastiin, eri suuntiin tai erilevyisinä. Ole siis rohkea, mutta ehkä sellainen totaalinen hurjaantuminen ei kuitenkaan ole suositeltavaa.

kuoseja
Mikä vaihtoehto miellyttää? Kaksi vasemman puolen asua Henrik Vibskov, toinen oikealta Baum und Pferdgarten ja oikealla Freay Dalsjö.

Oletko poistanut kaapistasi kaikki bleiserit? Ehkä ei olisi kannattanut, sillä monet vaatetalot uskovat bleiserin paluuseen, pitkän tauon jälkeen. Tosin onhan sen tuloa ennustettu tässä muutaman sesongin ajan. Saas nähdä, saavuttaako se nyt naisten suosion. Joka tapauksessa klassikkobleiseri on jälleen täällä. Kangas ja yksityiskohdat sitten sanelevat, tuleeko lopputuloksesta naisellinen, sotilaallinen, klassinen vain rohkea.

bleiserit
Vasen Freya Dalsjö, keskellä by Malene Birger ja oikealla Baum und Pferdgarten.

Useissa tapauksissa kankaiden keveys on viety äärimmilleen. Helmat hulmuavat pilvimäisesti, alla olevat vaatteet näkyvät ja jotenkin monista vaatteista tulee mieleen satujen keijukaiset.

Mekkojen suosio ei ole vieläkään ohi. Paitamekkoja, maksipituuksia, väriä, valkoista, keveyttä, herkkiä – kaikkea tätä tarjoaa mekkomuoti keväällä ja kesällä.

Housut ovat nyt todella leveät. Jos siis haluaa näyttää, että edes aavistuksen seuraa muotia, on syytä suunnata ostoksille ja hankkia leveälahkeiset housut. Usein ne muistuttavat pyjaman housuja ja ovat vielä ylipitkät. Uskon, että tämän kanssa on kyllä monella vähän harjoittelua.

Miltäs kevät-kesämuoti 2017 vaikuttaa? Sytyttääkö, innostaako lähtemään ostoksille?

Kaisa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *