Rentoutta ja rauhoitusta

Punoittaako ihosi? Onko sinulla couperosaa poskilla? Vai haluatko kokonaisvaltaista ihonhoitoa ja rauhoitusta? Testasimme paria hoitoa.

Rentouttavaa helpotusta couperosaan
Hoito: RVB Skinlab Youth Venom
Lupaus: Hoito suojaa ulkoisilta tekijöiltä ja ikääntymiseltä, palauttaa sensorisen- ja immuunijärjestelmän tasapainon, joka vähentää ärsytystä aiheuttavia ihoreaktioita ja kipua.
Hinta ja kesto: 159 e / 1 tunti
Mitä tehtiin: Ennen hoidon aloitusta oli konsultaatio, jonka aikana hoitaja mm. kyseli, mitkä tunsin kasvojen ongelmiksi. Mainitsin ongelmiksi paikoittaisen couperosan ja juonteet.
Konsultaation jälkeen oli tervetulohieronta. Kasvojen kuorinnan jälkeen hoitaja hieroi pään alueen ja ilmejuonteet ja levitti kasvoille seerumin, joka imeytettiin lämpimillä kivillä. Seerumin, hieronnan ja imeytyksen jälkeen oli vuorossa naamio.
Hoito päättyi RVB Youth Venom -seerumin, Lifting-voiteen ja -fillerin levitykseen.
Miltä hoito tuntui: Tervetulo- ja päähieronta tuntuivat miellyttäviltä. Koska olen käynyt useita kertoja kuumakivihieronnassa, lämpimillä kivillä imeytys tuntui kivan tutulta (vaikka kuumakivihieronnoissa ei ollutkaan käsitelty kasvoja). Viimeistään lämpimät kivet poistivat kasvojen viimeisetkin jännitteet. Siveltyhieronnan aikana tuntui kuin olisin vaipunut syvän rentouden tilaan.
Miltä iho / kasvot näyttivät hoidon jälkeen: Hoidon rentouttava vaikutus oli selvästi nähtävissä kasvojen ilmeessä. Kasvojen paikoittainen punoitus oli aavistuksen tasoittunut.
Parasta: Monet erilaiset hieronnat.
Kenelle: Hoito sopii kaikille kasvojen punoituksesta kärsiville, herkkäihoisille, lehahteluun taipuvaisille ja rentoutusta kaipaaville.
Missä: www.diegodallapalmapro.fi/jalleenmyyjat

Esse

 

Kokonaisvaltainen kasvohoito ihon kunnon mukaan
Hoito: Lupauksen hemmotteleva kasvohoito.
Lupaus: Heleä ja kuulas iho, hoito räätälöidään asiakkaan ihon mukaan.
Hinta ja kesto: 115 e/2 tuntia
Mitä tehtiin: Ennen hoitoa keskusteltiin ihonhoitorutiineista, millaiseksi koen ihoni, mitä mielestäni iho tarvitsee.  Tilanne oli rauhoittava ja hoitaja todella läsnä tilanteessa.
Iho kaksoispuhdistettiin ja kuorittiin kaoliini- ja bentoniittisavipohjaisella kuorinnalla. Kasvot ja dekoltee hierottiin lymfakanavien mukaan, jolla avattiin ja vetreytettiin nestekiertoa. Sen päälle hierottiin klassisin ottein apuna Essen kasvoöljy.
Kasvoille ja dekolteelle levitettiin miellyttävän tuntuinen omega-rasvahappoja sisältävä naamio ja silmänympärysnaamio. Niiden vaikutusaikana hierottiin jalat ihanasti.
Naamion jälkeen iholle levitettiin Essen probioottikasvovesi ja syväkosteuttavaa probioottihoitotuotetta.
Miltä hoito tuntui: Lupaus on ekohoitola, jossa käytetään vain sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Hoidon aikana tunnelma oli rauhoittava ja taistelin, että pysyin hereillä. Muutenhan en voisi teille hoitoa kuvailla. Esse-sarja on mielenkiintoinen uutuus, jonka tuotteet sisältävät maitohappobakteereita. Tuotteet tuntuivat hyvältä iholla. Pidin siitä, että hoidettiin kokonaisvaltaisesti ihoa, ei vain kasvoja. Kovin usein kasvohoidossa jätetään esimerkiksi dekolteen iho hoitamatta. Mielestäni se on kummallista.
Miltä iho / kasvot näyttivät hoidon jälkeen: Iho hehkui, tuntui ja näytti sileältä. Koko kroppa oli rento, olo autuas.
Parasta: Tunnelma, hoitajan läsnäolo ja asiantuntemus. Ekokosmetologi Tarja Kivinen on entiseltä ammatiltaan farmaseutti, joten oli todella antoisaa keskustella hänen kanssaan hoidon päätteeksi kosmetiikan raaka-aineista! Ei epämääräistä mutua, vaan tiukkaa faktaa.
Kenelle: Kokonaisvaltaista ihonhoitoa luonnonkosmetiikalla arvostavalle.
Missä: Ihohoitola Lupaus, 050 304 1615, ihohoitolalupaus.fi

Kaisa ja Sini

Hoitokuva RVB Skinlab

Kommentit (5)
 1. Eija Miettinen
  6.6.2016, 13:01

  jutusta inspiroituneena varasin Lupauksen hemmottelevaan kasvohoitoon

  1. Kaisa Virtanen
   6.6.2016, 15:42

   Hei Eija, hyvä, jos postaus innosti kasvohoitoon.
   -Kaisa

  2. Sini Kesänen
   6.6.2016, 15:43

   Hei Eija

   Toivottavasti pidät hoidosta. Anna hoitajan ehdottaa, mikä olisi sinulle hyvä.
   Kerrothan meille hoidon jälkeen, mitä pidit.

   Sini

   1. Eija Miettinen
    11.6.2016, 10:18

    hei
    olin eilen lupauksen kasvohoidossa. Minulle annettiin ihoa kosteuttava hoito. Kaksi tuntia hiljaisuudessa oli aivan ihanaa ja rentouttavaa. Yllätyksellinen hoito aloitettiin selän kevyellä hieronnalla. Aluksi kaipasin kovempaa otetta, mutta pian vajosin rentouteen. Jotkut tuoksut kasvohoidossa olivat minusta liian voimakkaita, mutta sekin unhotui. Hoidon jälkeen olo oli kuin pumpulissa käveli. Syksyllä taas uudestaan. Kiitos vinkistä terveisin Eija

    1. Sini Kesänen
     11.6.2016, 15:50

     Hei Eija

     Hieman jännitin, mitä mahdat hoidosta tykätä. Kiva, että onnistui. Eikö ole jännää, että helläkin ote tehoaa? Tuotteiden tuoksu tulee eteerisistä öljyistä, ne haihtuvat pian, kuten ilmeisesti huomasitkin.

     Hyvää viikonloppuaa

     sini

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *