Ruotsissakin kannattaa tutkia kosmetiikkatarjontaa

Kaipaatko piristystä kosmetiikkavalikoimiisi? Jos suuntaat naapurimaahan Ruotsiin, käypä tutkimassa kosmetiikkavalikoimia tarkemmin. Hinnoissa ei ole paljonkaan eroa, mutta valikoimat ovat runsaammat.

ruotsalaiset

Olen huomannut, että naapurimaassa lanseerataan uutuuksia aikaisemmin kuin meillä. Ja paljon myös sellaista, jota meille ei tule ollenkaan myyntiin. Tämä johtuu osin siitä, että markkinat ovat suuremmat. Suosittelen etenkin Åhlens-tavaratalon kosmetiikkaosastoa, Sephoran myymälää Biblioteksgatanilla ja tietenkin Kicksin myymälöitä.

Kerroimme syksyllä täällä myös kiinnostavista apteekki- ja ammattikosmetiikkasarjoista. Lue juttu täältä. Joitakin tuotteita, kuten M Picaut -sarjaa saa myös eleven.fi -verkkokaupasta.

Nyt olemme kokeilleet tuotteita ja varsin hyväksi ne havainneet. Eipä siis Ruotsin suurimman kauneuslehden Daisy Beautyn päätoimittaja Kicki Norman niitä turhaan meille kehunut.

Jos haluat pysyä ajan tasalla naapurimaan kosmetiikkauutuuksista, osta lehti Ruotsista tai käväise Daisy Beautyn verkkosivuilla, jonne pääset täältä.  Kannattaa lukea myös sivuilla olevia kauneusblogeja. Verkkosivut ja lehti ovat ruotsiksi.

reserol

Kiinnostava uutuus, johon myös tutustuimme jo syksyllä, on Reserol Resveratrol Boosting Film -ravintolisä. Postimerkin kokoinen liuska sisältää kasveista ja marjoista saatavaa resveratrol-nimistä polyfenolia, jolla on terveyttä edistävä vaikutus. Sen sanotaan suojaavan ikääntymiseltä, viiruksilta ja tulehduksilta.

Filmi laitetaan ikeniin, josta se liukenee muutamassa minuutissa elimistöön. Suositusannos on kuusi kertaa päivässä puoli tuntia ennen ateriointia. Jos kiinnostuit, löydät lisätietoa ja verkkokaupan täältä.

Resveratrolin vaikutukset kiinnostavat entistä enemmän myös kosmetiikkateollisuutta ja se mainitaankin monessa yhteydessä yhdeksi kiinnostavimmista tulevaisuuden raaka-aineista. Meillä resveratrolia on tällä hetkellä myynnissä kapseleina terveyskaupoissa.

Oletko sinä kiinnostunut uutuuksista vai suositko tuttuja, hyväksi kokemiasi tuotteita?

Sini

Kommentit (2)
 1. Anna Lena Sandberg
  24.1.2017, 20:27

  Olen löytänyt monta hyvää voidetta luonnontuote myymälöistä ja todella halvalla, kannattaa kurkistaa niiden valintoihin kun teet retken Ruotsiin.
  😊😊😊

  1. Hei Annalena

   Kiitos vinkistä, näin teen.
   Onko sinulla jotain suosikkikauppaa siellä?

   Sini

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *