Säilytä väri hiuksissa

Neljä viidestä suomalaisnaisesta värjää hiuksiaan. Ei ihme, sillä värjäämisen jälkeen hiukset kiiltävät, tuntuvat pehmeiltä ja runsaammilta. Bussin takaosassa istuessani huomasin, että kovin monen värjätyt hiukset näyttävät sameilta ja haalistuneilta. Tässä muutama kikka, kuinka kiilto ja kirkkaus säilyy tai palautuu.

Käytä värjätyille hiuksille tarkoitettuja sampoita ja hoitotuotteita. Ne pesevät ja hoitavat hiuksia hellästi ja suojaavat väriä haalistumiselta. Muista käyttää hoitoainetta jokaisen pesun jälkeen. Se sulkee hiusten pintaa ja saa hiukset näyttämään kiiltävämmiltä. Myös hiusten muotoilu on helpompaa, kun hiukset ovat joustavat ja taipuisat.

Älä pese hiuksia turhaan, sillä vesipesu heikentää aina värin kestoa. Virkistä mieluummin hiukset raikkaiksi hiuspuuterilla tai kuivasampoolla. Lisää niitä hiusten tyveen, samalla hiukset näyttävät runsaammilta.

Kokeile sävyttäviä sampoita ja hoitoaineita. Niitä löytyy kiitettävästi lähes kaikenvärisille hiuksille. Sävyttävät tuotteet sisältävät väripigmenttejä, jotka jäävät hiusten pintaan. Hiusten väri kirkastuu, näyttää vahvemmalta ja hiukset kiiltävät kauniimmin.


Nämä toimivat hyvin,
kuvassa vasemmalta oikealle
Pesuvälin kestävä Color Wow Root Cover Up -hiuspuuteri pelastaa kun tyvikasvu pitää saada nopsaan piiloon. Harjaa väriä hiuksiin, väripigmentti kiinnittyy minuutissa ja peittää myös harmaat hiukset, kuusi sävyä, 39,90 e.
Sävyttävä KC Professional Color Mask -sampoo, 250 ml 14,50 e, ja -hoitoaine, 200 ml 16,50 e toimivat hyvin yhdessä, antavat upean kiillon ja pehmeyden.
Four Reasons Brown Hair Powder -hiuspuuteri ruskeille hiuksille ryhdistää hiusten tyveä, raikastaa ja hieman häivyttää tyvikasvua, 250 ml 12,90 e.
IdHair Colour Bomb -sävyhoito voimistaa ja kirkastaa hiusten väriä, tätä voi sekoittaa myös muotovaahdon joukkoon antamaan kevyempää sävyä, 250 ml 16,90 e.

Sini

Kommentit (2)
 1. anne harkosalo
  9.11.2014, 10:40

  Hyviä pointteja: en ole käyttänytt hoitoainetta, koska se kuulemma rasvoittaa tukkaa? Hiusten pesuväliä olen yrittänyt pidentää, josko se auttanee siihen, etteivät hiukset rasvoitus. Olen lukenut vastakkaisista mielipiteistä?

  Alanpas taas käyttää kuivashampoota

  Anne

  Kiitos vinkeistä

  1. Sini Kesänen
   9.11.2014, 12:31

   Hei Anne
   Kiitos palautteesta. Jos haluat elinvoimaisen ja nuorekkaan näköiset hiukset, älä unohda hoitoainetta. Anna sen vaikuttaa vain hetki ja huuhtele hyvin pois. Sampoo ja hoitoaine on tehty yhdessä käytettäväksi. Sampoo avaa hiuksen, jotta lika ja rasva saadaan pois, hoitoaine sulkee ja viimeistelee pinnan. Siksi niitä molempia tarvitaan.
   Kokeile rasvoittuvien hiusten sampoota ja kosteuttavaa hoitoainetta. Laita hoitoainetta vain hiuksiin, älä hiero hiuspohjaan.
   Kuivasampoota kannattaa kokeilla.
   Laitathan viestiä toimivatko vinkit.
   Sini

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *