Sama vaate, monta tyyliä

Joidenkin mielestä pitsivaate on liian ”tätimäinen”. Eihän se näin mene. Sehän riippuu asustamisesta. Kuvasimme meidän päällä Oasiksen pitsipuseron yhdistäen sen erilaisiin alaosiin ja asusteisiin.

Oasiksen pitsipusero on tummansininen. Jotta iho ja rintaliivit eivät näkyisi sen alta, siinä on ihonvärinen vuori etu- ja takakappaleiden kohdalla. Vain hihojen alta kuultaa iho. Puseron yksityiskohdat ovat harkittyja: 3/4-pituiset trumpettihihat ja pääntiessä on musta koriste, joka ei kuitenkaan vie liikaa huomiota. Toisaalta sen ansiosta tämän kanssa ei kannata käyttää kaulakorua, vaan koruiksi on hyvä valita korvikset, rannekoru tai sormukset. Puseron hinta on 50 euroa.

 

oasis liivi rajattuna
Pitsipusero saa rentoutta turkisliivistä. Alaosaksi voi laittaa vaikka farkut tai nyt niin muodikkaat, leveät housut, jos vartalotyyppi sen mahdollistaa.
oasis farkkujen kanssa
Asennetta pitsiin saa yhdistämällä sen lahkeensuista revittyihin farkkuihin. Pusero tuo ripauksen naisellisuutta farkkuihin. Korkonilkkurit viimeistelevät kokonaisuuden.
Pusero Oasis, kashmirhuivi Balmuir.
Aina ei voi tietää, vetääkö konsertti- tai teatterisalissa. Iso kashmirhuivi huolettomasti olkapäille heitettynä on hyvä lisä pitsipuseron kanssa. Huivi Balmuir.
oasis hameen kanssa
Pitsipuseron kumppaniksi sopii hyvin niukka kynähame. Silloin kokonaisuus piirtää vartalon ääriviivat ja lyhyempikin nainen näyttää hieman pidemmältä. Vyötärö korostuu kauniilla tavalla. Nyt on muotia yhdistellä mustaa ja tummansinistä, jota ennen pidettiin ”sopimattomana”. Puseroon soinnutettu kynsilakka on kuin piste i:n päällä.

Kohtuuhintaisia Oasiksen vaatteita voi ostaa suomalaisesta verkkokaupasta oasis-stores.fi.

Kaisa

Kommentit (2)
  1. Turkiksen kanssa sopii myös nahkahame tai housut ja korkkarit:)

    1. Hei Jani

      Oikein hyvin sopiikin!

      Sini

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *