Sano hyvälle kyllä!

Oletko kiinnostunut vapaaehtoistyöstä, mutta et tiedä miten aloittaa? Piipahdapa Vapaahtoisten päivän päätapahtumaan, joka pidetään Helsingissä Vanhalla ylioppilastalolla  3.12. kello 14-18.

Vapaaehtoistoiminnan messut ovat pääkaupunkiseudun suurin vapaaehtoistyöhön haluavien henkilöiden ja vapaaehtoistyötä tarjoavien organisaatioiden kohtaamispaikka. Messuilla 80 näytteilleasettajaa esittelee vapaaehtoistyön mahdollisuuksiaan.

Jos et ehdi paikalle, vinkkejä eri vapaaeht0istyötä tekevistä tahoista löytyy facebookista https://www.facebook.com/events/707388702652616/ (kopioi osoite faceen, jos linkki ei toimi).

Vapaaehtoisten päivän kampanjan toteuttavat tänä vuonna Kansalaisareena ry verkostoineen yhteistyössä SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry:n, Valtakunnallisen liikunta- ja urheiluorganisaatio Valo ry:n, Suomen Nuorisoyhteistyö – Allianssin, Metsähallituksen luontopalveluiden, Kepan, Suomen Palloliiton, Kirkkohallituksen ja Volundeer.comin kanssa. Vapaaehtoistyo.fi osallistuu myös Vapaaehtoisten päivän kampanjaan.

Sini

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *