Seuraatko meitä kaikissa kanavissa?

Tiesitkö, että Naiselo on monikanavainen? Voit seurata meitä täällä blogissa, Instagramissa, Facebookissa ja Youtubessa. Oletko huomannut, että meillä on Instagramissa kilpailu, jossa on palkintona Balmuir-lahjakortti (vastausaikaa 25.11.2018 klo 24 saakka)?

Instagramissa olevassa Balmuir-kilpailussa osallistujien tulee vain kommentoida, millaisista aiheista toivoo meidän postaavan blogissa. Kommentointi on helppoa: painat vain puhekupla-kohtaa ja kirjoitat kommenttisi. Kannattaa myös kurkata Instagramin story-osiota (sivun ylälaidassa olevat pyöreät pallukat). Nämä storyt ovat nähtävissä vain 24 tuntia luomisesta. Joitakin Insta-storeja olemme tallentaneet eri teemojen alle, esim. lukijapäivät, TTK, matkat, ruoka ja juoma, meikki jne. Muista myös painaa seuraa-kohtaa, jollet jo ole tehnyt niin.

Meidän Instagram-tili on nimeltä Naiselo45.

 

Entä seuraatko meitä Facebookissa?

Laitamme Facebook-sivulle blogipostausten lisäksi muuta aineistoa.

 

Lisäksi kannattaa tilata Naiselon uutiskirje (sivuston alaosassa). Jos olet jo tilannut tämän, mutta et ole jostain syystä saanut yhtäkään, laita meille sähköpostia (toimitus@naiselo.fi). Kerromme bittinikkareille, jotka voivat ratkaista ongelman. Uutiskirjeen myötä pysyt ajan tasalla postauksistamme. Kirjoitamme uuden tekstin neljä kertaa viikossa.

Tilaa Naiselon uutiskirje, niin pysyt ajan tasalla.

Meidän eri kanavissa (blogi, Instagram, Youtube ja Facebook) on myös eri sisältöä, mm. osa kilpailuista on vain jossain kanavassa.

Pysykää kanavilla!

Sini ja Kaisa

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *