Shoppailua ja kulttuuria

Jos ensimmäisenä Lontoo-päivänä olin ”jäissä” enkä shoppaillut, tilanne korjautui perjantaina.

Ensimmäisenä perjantaikohteena oli tuttu kulttikohde, Harrods. Tämä ei-joka-naisen -tavaratalo on nähtävä ainakin joka kolmannella Lontoo-matkalla. Eihän sieltä paljon muuta voi ostaa kuin herkkuosaston antimia. Tällä(kin) kertaa teetä lähti mukaan ja Hulkkosen Railin suosituksesta Dolce & Gabbanan huuhtenrajauskynä nro 5 (kaunis koralli, uskomattoman pehmeä koostumus – huippu!).

Pientä shoppailua harrastin myös tutussa Massimo Duttin myymälässä ja China Townin teekaupassa.

Jotta päivä ei mennyt ihan kaupoissa kiertelyksi, käveltyä tuli paljon – kiitos kauniin, aurinkoisen sään, jopa yli 22000 askeleen verran. Kuningattaren kaupunkiasunto Buckinghamin palatsi, paraati, Trafalgarin aukio, Soho, China Town – kaikki ennestään tuttuja, mutta silti niitä alueita on kiva kuljeskella.

Trafalgarilla kävin rauhoittumassa konsertissa (huom. kulttuuria) mm. Bachin sävelistä nauttien.

Kiva ja monipuolinen päivä.

Vielä on vuorossa on mm. musikaali ja työtutun tapaaminen. Sekin on kivaa.

Kaisa

Kommentit (2)
 1. Lady of The Mess
  1.3.2015, 16:54

  Oi Lontoo! Kiva lukea näitä Lontoo -juttuja, kun itsellä on sinne pitkästä aikaa reissu tiedossa keväämmällä – työreissu tosin, mutta onneksi siihen on jätetty hieman vapaa-aikaakin;)
  Kivaa matkaa edelleenkin!

  1. Kaisa Virtanen
   1.3.2015, 23:02

   Eh Lady of The Mess, Lontoossa on niin paljon tekemistä, että tällainen neljän päivän matkani, oli vain ”härnäystä”. Nauti sinäkin matkastasi sitten keväämmällä.
   -Kaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *