Naiselo 45+
Naiselo 45+

Sisustusideoita Vantaan Asuntomessuilta – voita pääsyliput!

Kirjoitin jo aiemmin täällä blogissa Raili Hulkkosen Vantaan Kivistössä oleville Asuntomessuille sisustamasta asunnosta. Parin viikon päästä pääset katsastamaan asunnon itsekin, sillä messut avautuvat 10.7.

Railin sisustaman asunnon vieressä on myös kaksi muuta inspiroivasti sisustettua asuntoa. Toisen on ideoinut toimittaja-juontaja Ellen Jokikunnas ja toisen rokkari Olli Herman.

Railin sisustus on selkeä, vahva, värikäs ja naisellinen. Ellen nostaa esiin nikkarointi- ja ideointitaitonsa. Hän on tehnyt ja tuunannut huoneistoon muun muassa: pihalta kaadetusta puusta tehty sivupöytä, betonista valetut kynttilänjalat ja pikkupöytä, jonka jalat on haravanvarsista, kehyksistä koottu kollaasiteos, tapetilla tuunattu vanha lipasto ja tuoli sekä neljä Ikean jakkaraa, jotka toimivat yöpöytinä ja kukkajakkaroina.

Olli on sisustanut asunnosta värikylläisen, taidegalleriamaisen tilan, jossa tärkeimmässä roolissa on keskittyminen taiteeseen. Hallitseva elementti on kookas, värikylläinen Nopea mieli -nykytaideteos Ollin lempitaiteilijalta Minna Jatkolalta. Lattiaa koristaa kirkkaanpunainen matto, seinät ovat keltaiset.

Asunnot löydät NCC Rakennus Oy:n rakentamassa asunto-osakeyhtiö Vantaan Spinellissä. Sisustuksen lisäksi esitellään uudenlaista avaintekniikkaa. Tosin avainta ei tarvita ollenkaan, ovissa kuljetaan joko lätkämäisten tagien tai sähkölukkoon näppäiltävän koodin avulla.
Asunnoissa on ensimmäisenä tuulikaapinomainen eteinen, johon lähetti voi jättää kotiin tilatut ruoka- tai tavaralähetykset, vaikka kukaan ei olisikaan toimitusaikana kotona. Tällaiselle olisi kysyntää minullakin.

Vastaa kysymyksiimme ja osallistu kahden lipun arvontaan Asuntomessuille Vantaan Kivistössä 10.7.- 9.8.2015.
Vastaa sähköpostilla toimitus@naiselo.fi 6.7. mennessä.
Liitä mukaan nimesi ja osoitteesi, lippu lähetetään suoraan sinulle.

Käytkö yleensä Asuntomessuilla?
Kiinnostaako sinua siellä
a) sisustus
b) asunnot
c) molemmat

Sini

Kommentit (6)

 1. Elina

  b) asunnot

  • Kaisa Virtanen

   Hei Elina, kiitos osallistumisesta.
   -Kaisa

 2. Tiina Paajanen

  a)sisustaminen

 3. Sirpa Karjalainen

  Molemmat kiinnostavat, enemmän tällä kertaa kuitenkin sisustaminen.

 4. mira ahlqvist

  sisustaminen

 5. kirsi lehtonen

  C molemmst

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *