Naiselo 45+
Naiselo 45+

Somista viihtyisäksi

Hyvä tyylitaju ja taitavat kädet saavat karunkin tilan näyttämään viihtyisältä. 

Innostuin näistä ideoista, jotka kuvasin kesäravintolan sisätilaksi somistetusta vanhasta varastosta. Katon näyttävät kyntteliköt on somistettu lehtiseppelein pehmentämään tunnelmaa. Seiniä koristaa taiteilijan myyntinäyttely.

baari2

Isojen kelarullien reunoihin on nidottu köyttä, jotta tikkuja ei tartu kyynärpäihin pöytään nojatessa. Pienemmistä keloista on tuunattu istuimet Ikean kankaan avulla.

kukatlehdet

Kukkien virkaa tekevät ruukkuihin kerätyt mustikan varvut.

Vahvat värit ja yksinkertaisuus on tehokas yhdistelmä. Käytä hyödyksi myös maljakon vesitila. Iso maljakko, jonka sisään on ujutettu näyttävä lehti,  toimii myös tarjoilulautasen alustana.

skumpat

Leikittele mittasuhteilla. Edellisen kuvan vihreä asetelma muuttuu täysin, kun lisäät maljakkoon korkeita kukkia.

maljakkopioni

Pionin muhkeus korostuu pienessä maljakossa. Somistusideat ja -toteutus tähän saakka Maikki Kokko / SisustusKokon.

pullolamppu

Tilapäinen, näyttävä kattovalaisin syntyy roikkajohdon, lasipullon ja muovikorin yhteispelillä. Lamppu oli ravintolan Murun osastolla Taste of Helsinki -tapahtumassa.

heinä

Uskalla luottaa yksinkertaisiin asioihin. Yksikin heinä riittää katseenvangitsijaksi ja tunnelman luojaksi. Kuvan nappasin Tampereen Royal Bakery -kahvilassa.

Sini 

Kommentit (2)

 1. Kaino

  Miten oppisin sisustamaan? Joillakin se on niin helppoa, koti näyttää viihtyisältä ihan pienillä ideoilla. Minä olen paiskannut sohvan, kirjahyllyn ja telkkarin olohuoneeseen ja siinä ne ovat olleet samoilla paikoillaan kohta 30 v , vain siksi etten keksi mitään kivaa ideaa, miten sisustaa. Onko jollain jokin käyttökelpoinen vinkki, sellainen näppärä juttu, jota voisin soveltaa omassa sisustamisessani. Miljoona kiitosta jo etukäteen, jonk vinkkejä alkaa tulla.

  • Sini Kesänen

   Hei Kaino
   Nyt heitit vaikean kysymyksen. Yhtä toimivaa neuvoa tuskin on. Kannattaa seurata sisustusblogeja, lehtiä ja luottaa myös omaan silmään. Entäpä jos aloittaisit vaihtamalla sohvan, kirjahyllyn ja television paikkaa?
   Vaihtelua saa niinkin pienillä asioilla, kuin sohvatyynyillä, matoilla jne. Uusi viherkasvikin muuttaa huoneen ilmettä.
   Kokeile rohkeasti.
   Yritämme kerätä sisustusvinkkejä myös tänne blogiin syksyn aikana.

   Sini

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *