Suomi-tuoksuja

Muistatko koivun ja apilaniityn tuoksun lämpimänä kesäpäivänä? Entä villiruusun tai raparperin tuoksutirskahduksen aamukasteella?

Nuuhkin näitä ihania tuoksuja eilen saippuatehdas Osmian näyttelyssä. Olin aivan myyty. Tuoksut toivat mieleen lapsuusmuistoja kesäisestä mummolasta. Ja sehän on tarkoituskin. Tuoda positiivisia fiiliksiä.

Ei siis ihme, että tuoksut eri muodoissaan valloittavat myyntihyllyjä sisustustavara- ja lifestylemyymälöissä. Sen myötä uudenlaisessa nosteessa on 30-vuotias suomalainen Osmia, joka kehittää ja valmistaa itse käsityönä sekä tuoksut että tuotteet Helsingissä. Suosikkeja tällä hetkellä ovat palasaippuat, pesunesteet, sampoot, kuorinta-aineet, sauna- ja huonetuoksut sekä tuoksukynttilät.

Uusi alue on yhteistyö Samuji Koti -brändin kanssa. Samuji Oy:n suunnittelija, tekstiilitaiteilija Erja Hirvi ja brändin perustaja, suunnittelija Samu-Jussi Koski ovat luoneet yhteistyössä Osmian kemistin Eero Vänttisen kanssa ihanan tuoksuiset Samuji Koti -saippuat. Niitä myydään Samuji Koti -myymälässä Erottajankadulla Helsingissä. Syksyllä tulevat myyntiin Osmian valmistamat Samuji Koti -tuoksukynttilät.

Osmian tuotteita voi bongailla pienistä käsityö- ja sisustusmyymälöistä. Osmian tehtaanmyymälä on avattu tuotantotilojen yhteyteen Teurastamon kortteliin osoitteeseen Työpajankatu 2, 2. kerros. Syksyllä käynnistyy myös verkkokauppa.

Pitäkääpä yritystä silmällä ja kokeilkaa näitä tuoksuihanuuksia, jos niihin törmäätte.

Sini

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *