Suunnittele itse korusi

Idea on yksinkertainen – nettikauppa, jossa voi itse suunnitella yksilöllisen kaula- tai rannekorun lukuisista eri vaihtoehdoista. Koru lähetetään sinulle kotiin parissa viikossa.

Brittiläisen koruyritys Mink & Stonen perustaja ja luova johtaja, suomalaissyntyinen Miisa Mink vieraili toissapäivänä Suomessa esittelemässä mainiota bisnestään.
”Idea syntyi lomamatkalla Istanbulissa, jonka Grand Bazaarissa sijaitsevassa liikkeessä sain suunnitella unelmien koruni lukuisista eri kivivaihtoehdoista. Sekä kokemus että tulos olivat niin vakuuttavia, että päätimme mieheni Markin kanssa luoda samanlaisen mahdollisuuden nettikaupaksi”, yrityksen puolisonsa kanssa perustanut Miisa Mink kertoo. Miisa Mink on luonut uransa erityisesti design-brändäyksen ammattilaisena.

Mink&Stonen verkkosivuilla on ideoita, vaihtoehtoja erityyppisille koruille ja materiaaleille. Voit valita kaulakorun pituuden, tyylin, värin ja helmien materiaalin ja yhdistellä niitä mielikuvituksesi mukaan. Korun valmsituminen näkyy ruudulla ja sitä on helppo muokata uudelleen.

Korujen räätälöinti itselle oli jotenkin koukuttavaa. Esittelytilaisuudessa innostuimme jo ideoimaan ”meidän jengin oman korun.” Itse suunnittelemansa korumallin voi jakaa Mink & Stonen sivuilla ja saada bonuspisteitä korujen hankintaan, jos muut innostuvat ostamaan samanlaisen.

Tällä hetkellä Mink & Stonen toiminta keskittyy verkkoon. Tulossa on myös pop up -liikkeitä ja asiakkaille tarjottu mahdollisuus järjestää ystävilleen oma designparty. Verkkokauppaan voi myös ostaa lahjakortin, ja lahjan saaja voi suunnitella itselleen juuri toiveidensa mukaisen korun.

Kauppa löytyy osoitteesta www. minkandstone.com

Sini

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *