Naiselo 45+
Naiselo 45+

Syväpuhtaaksi ja kosteutetuksi

Puhdistan kasvoni ihon aamuin illoin. Lisäksi kuorin kasvot säännöllisesti. Kokeiltuani Hydrafacial Deep Clean- ja Anti Age –hoitoja koin yllätyksen.

Mikä hoito

Hydrafacial Deep Clean- ja Anti Age -yhdistelmähoito, syväpuhdistava, korjaa ikääntymisen merkkejä, hyödyntää hyaluronihappoa, A- ja E-vitamiinia

Mitä tehtiin

Hoito tehtiin koneellisesti. Kosmetologi voi valita erilaiset, kertakäyttöiset hoitopäät ihon vaatimusten mukaan. Vesipyörrettä hyödyntävä kuorintakäsittely kesti parikymmentä minuuttia, jonka  jälkeen ihoon imeytettiin vitamiineja ja hyaluronihappoa elvyttämään ja kosteuttamaan ihoa.

Tuoksu

Hoidon aikana ei ollut mitään tuoksua, joten hoito sopii myös tuoksurajoitteisille.

Tuntu

Ei lainkaan epämiellyttävää tunnetta, kun kosmetologi käsitteli ihoa pienellä hoitopäällä. Jos hampaissa on isoja paikkoja, hampaissa voi tuntua pientä vihlontaa.

Lopputulos

Hoidon jälkeen iho tuntui puhtaalta. Kasvoilla ei ollut lainkaan punakkuutta eli hoitopäillä käsittely ei ollut ärsyttänyt kosketusherkkää ihoani. Näin ollen tämän jälkeen voi mennä töihin. Iho oli selvästi kosteutettu ja lopputulos tuntui iholla pitkään. Kyllähän tällainen puhdistus on sata kertaa miellyttävämpi kuin perinteinen komendoraudalla tehty.

Yllättävää

Kosmetologi näytti koneen säiliöön kerääntynyttä nestettä. Se oli ikävän sameaa, mutta yllättävintä oli, että nesteen joukossa näkyi selvästi erilaisia partikkeleita. Likaa? Talia? Kuollutta ihoa? En halua tietää!

Kenelle?

Kaikille yli 40 vuotta täyttäneille

Paikka

Hoitola Kuulas, Helsinki

Hinta

157 e, kesto noin 1,5 tuntia

Kaisa

Kuva Hoitola Kuulas

Kommentit (2)

 1. Anne

  Minulle on myös tehty sekä deep clean että anti age hydra facial hoidot. Deep cleanin jälkeen ihosta puski viikon verran pientä näppyä ja nyt anti age-käsittelyn jälkeen, kun hoidosta on kulunut 3 vuorokautta, alan pikkuhiljaa olla sen näköinen, että kehtaan mennä ulos. Hoito aiheutti minulle hurjan reaktion, seuraavina päivinä kasvoni olivat turvonneet, punaiset, kutiavat, röpelöiset; suoraan sanoen itketti ja otti päähän. Olen ollut yhteydessä kosmetologiin ja hän totesi, että huh, onpa hurjan näköinen… Hoito on siis varsin jyty, joten en uskaltaisi mainostaa, että sen jälkeen voi töihin mennä! Tuskinpa uskallan enää myöskään kyseistä hoitoa omalla kohdallani ottaa. Miten sinun kohdallasi hoito kesti 1,5 tuntia, kun minun kosmetologini teki sen 25 minuutissa???

  • Kaisa Virtanen

   Hei Anne, voi hyvänen aika, millaiset kokemukset sinulla oli tuosta hoidosta.

   Ei ole ihan tavatonta, että joidenkin syväpuhdistavien hoitojen jälkeen iho tulee näppyiseksi, kun ihon sisällä muhineet epäpuhtaudet tulevat pintaan.

   Hyvä, että olit yhteydessä kosmetologiin.

   Minun hoitoni jälkeen ihoni oli todella hyvä ja pystyin menemään töihin sieltä suoraan. Minulle ei tullut yhtäkään näppyä tai muuta epämiellyttävää. Tämäkin on varmaan yksilöllistä.

   Hoitoni kesti pitkään, koska ihoni analysointiin ensin tarkkaan. Tiedän, että tätä hoitoa tehdään myös ns. lounastuntipituisena.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *