Tämä on nyt in ihonhoidossa

Kävimme syksyllä katsastamassa kauneusmessut Berliinissä ja myös täällä kotimaassa. Molemmissa esiteltiin kevään uutuuksia. Nämä asiat kiinnittivät huomiomme.

Luonnonkosmetiikan ja luonnollisten ainesosien suosio kasvaa ja tarjonta monipuolistuu. Uusia merkkejä tulee niin, ettei perässä meinaa pysyä. Myös kauneushoitoloissa on entistä enemmän luonnonkosmetiikalla tehtäviä rentouttavia ja hemmottelevia hoitoja.

Tulossa ovat probiootit eli elävät maitohappobakteerit, joita on esimerkiksi uudessa Esse-sarjan seerumissa.

Hyaluronihappo ja kollageeni ovat suosittuja eri muodoissaan. Hyaluronihappo kosteuttaa ja saa ihon näyttämään täyteläisemmältä ja pulleammalta. Kollageeni vastaa ihon kiinteydestä. Molempia nautitaan juomana tai jauheena suun kautta ja sivellään hoitotuotteissa iholle.

Tehokkaat laitehoidot, joissa yhdistellään valoimpulssia, sähkövirtaa, led-valoa, ultraääntä, alipainetta, laseria ja kryo-eli kylmähoitoa.

Neulaushoidot ja niihin yhdistetty mesoterapia saavat kollageenin tuotannon kiihtymään ja vievät ihon kaipaamia rakennusaineita suoraan ihoon.

Pistoshoitojen suosio jatkaa kasvuaan. Ankkahuuulet ovat täysin out. Nyt suositaan huomaamattoman tyylikästä täyttöä.

Muistathan kuitenkin, että olipa tuote tai hoito kuinka hyvä tahansa, vain säännöllisellä ihonhoidolla saat pitkäaikaisia vaikutuksia aikaan.

Sini

Kommentit (2)
 1. Elävien maitohappobakteereiden käyttö ihonhoidossa kuulostaa uudelta idealta. Vatsan hoidossa ne ovat varmasti tuttuja useimmille. Esse-sarjan seerumia pitää päästä kokeilemaan.

  1. Sini Kesänen
   11.2.2016, 16:12

   Hei
   Idea on ihan looginen. Meillä on testi meneillään. Kirjoitellaan tänne kokemuksia.
   Sini

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *