Tanssii Tähtien Kanssa -kisan ihanat hurmurit – ovatko he finaalissa?

Viime viikon sunnuntai-iltani sujui rattoisasti Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman suorassa lähetyksessä. Siihen saakka olen seurannut kisaa kotona ruudun äärellä. Paikan päällä näkee ja kokee aivan erilailla, vaikka keskittymistä rajoittaakin työn tekeminen eli kuvaaminen, kirjoittaminen ja somettaminen samaan aikaan. Mutta kun katsoo vain muutaman metrin päästä kilpailijoita, näkee enemmän kuin telkkarin ruudusta ja kokee sen uskomattoman energian mikä studiossa on.

 

Katsottavaa on paljon, ihanat meikit, kampaukset, puvut ja vaatteet. Puhumatta siitä, mitä kuka milloin tekeekään. Millä ilmeillä odotetaan omaa vuoroa, kuka höpöttää hermostuneena, kuka kertaa askeleita, kuka kerää huomiota tanssikuvioillaan ja kuka vain seisoo paikallaan silmät suljettuna keskittyen. Ja tietenkin yleisön katsominen kiinnostaa, onhan katsomossa aina julkkiksia, omaisia, kisasta pudonneita kilpailijoita, valmentajia ja kavereita. Mitä kaikkea tapahtuu, lue Kaisan postaus aiheesta.

Mutta keskitytään nyt kisassa jäljellä oleviin miehiin, sillä jostakin syystä seurasin enemmän heidän tanssiaan. Onhan mieskolmikko aika kiinnostava. Kolme hyvin erilaista herrahenkilöä niin olemukseltaan kuin tanssityyliltäänkin. Oli kiinnostava seurata, miten he saattelivat daaminsa parketille, miten keskustelivat vai keskustelivatko ollenkaan. Vanha sanonta ”miten kohtelet naistasi, kertoo paljon sinusta”, näyttäisi pitävän hyvin paikkansa.

Veikkaanpa, että finaalissa on kaksi miestä. Kaikki kunnia mukana olevalle Marja Hintikalle, mutta miehet tuntuvat vahvemmilta tällä hetkellä. Voihan toki olla, että illan esitykset keikauttavat kaiken toiseksi. Omat finaalisuosikkini ovat Edis Tatli ja Hannes Suominen.

Kisan jälkeen toimittajilla on aikaa viisi minuuttia haastatella tanssijoita, joten suunnistimmekin Kaisan kanssa heti jututtamaan suosikkejamme. Aiheet on rajattu vain tanssiin ja itse kilpailuun.

 

Hannes, miltä tuntuu olla yksi kisan suosikeista?

– Kivalta tuntuu, että ihmiset tykkäävät katsella ja viihtyvät niin täällä studiossa kuin kotiruutujen äärellä.

Näkyykö suosio yksityiselämässä?

– No ei, saan aivan rauhassa kävellä kaduilla. Ei tule kukaan nykimään.

MIkä on vahvin tanssisi?

– Kyllä se valssi on. Vaikea, mutta niin mukava tanssia.  (Tähän tähtiopettaja Kia Lehmuskoski tuumaa, että kyllä Hanneksen vahvin tanssi on foksi!)

Mitä kisojen jälkeen?

– Toivon, että saan tehdä näyttelijän töitä, etenkin teatterissa, mahdollisimman pitkään.

Edis, mikä on ollut vaikeinta kisassa?

– Koreografioiden opetteleminen ja oppiminen. näin lyhyessä ajassa. Nyrkkeilyssä olen tottunut harjoittelemaan hyvissä ajoin asiat valmiiksi. Nyt ne loksahtavat kohdilleen viime tipassa vasta sunnuntaina hetkeä ennen kilpailua. Kisa vielä vaikeutuu, kun pitää opetella viikossa kaksi tanssia!

Mitä hyötyä ja haittaa tanssitreeneistä on ollut?

– Olen saanut monipuolista kokemusta ja rentoutta itseeni. Lihaskuntoni on riittänyt hyvin, mutta toisessa kisassa oli ongelmia kantapääni kanssa ja tanssin voimakkaan kivun kanssa. Mutta onneksi kaikki meni ihan hyvin.

Pystytkö hyödyntämään tanssikokemusta nyrkkeilyssä?

– Kyllä, uskon, että jalkatyöskentelyni tulee olemaan sähäkämpää. Itse asiassa minulla on jo kova hinku päästä salille treenaamaan kunnolla.

Myös somekeskusteluissa veikataan loppupeliä näiden kahden herran välillä. Toki yleisöäänestys voi mullistaa kaiken, sillä Tuurella on vankka somesuosio ja osaahan hänkin tanssia. Vai onko Marja sittenkin musta hevonen?

Se selviää tänä iltana, kun kisassa ratkeaa finaaliin pääsijät.

Keitä veikkaatte heidän olevan?

Sini

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *