Tasoitusta ihonväriin

Jos et viitsi meikata, mutta haluat hieman siistiä ulkonäköäsi, tasoita kasvojen ja kaulan ihon väri. Punaisen sinisenä kukertava iho ei kaunista ketään. Se myös vanhentaa erityisesti aikuista naista.

Kovin moni näyttää luulevan, että sipaisu punaa ja ripsiväriä riittää meikiksi. No ei riitä, päinvastoin. Nehän näyttävät hassuilta tummien silmänalusten ja kirjavan ihon kanssa. Meikkaaminen alkaa ihon värin tasoittamisesta. Vasta sen jälkeen tulevat muut meikit.

Tässä muutama hyväksi kokemamme ihon värin tasoittaja, jotka ovat päätyneet myös omaan jatkuvaan käyttöön.

Jane Iredale Smooth Affair -pohjustus taikoo ihon hetkessä tasaisemman väriseksi, sileämmäksi ja hehkuvammaksi. Normaalille ja kuivalle iholle löytyy omat vaihtoehtonsa. Laita kosteutetulle iholle ennen meikkivoidetta. Toimii yksinäänkin tai voi sekoittaa meikkivoiteeseen antamaan sille hehkua.
Joe Blasco BB-voide on sopivan kosteuttava myös kuivalle iholle. Yhdellä sipaisulla saa pienet värivirheet piiloon ja ihon mataksi.
Guinot Hydra Creme Bronze -voide sisältää ripauksen itseruskettavaa. Iho saa kevyen päivettyneen sävyn muutamassa päivässä. Päivetys kätkee hieman ihovirheitä ympäri vuorokauden.

Jos haluat yhdistää värintasoituksen ja nyt jo niin tarpeellisen kevyen aurinkosuojan, valitse tuote, jossa on suojakerroin. Mitä aiemmin alat suojata ihoa auringolta, sen paremmin kampitat ihon rypistymistä ja tummien pigmenttiläiskien muodostumista.

Mielenkiintoinen ja hyvin toimiva tuote on L’Oréal Paris Nude Magique Cushion -meikkivoide, suojakerroin 29. Voide on kevyt kuin henkäys. Se tasoittaa ihon sävyä, eikä lopputulos ole liian meikattu. Lisäksi se tuntuu kosteuttavan kevyesti.
Aco CC-voide on sopivan kevyt myös ohuelle, ryppyiselle iholle. Iho pysyy tasaisen värisenä ja pehmeänä koko päivän, suojakerroin 15.
Clarins BB Skin Detox -voide kosteuttaa, tasapainottaa ja tasoittaa ihon väriä, suojakerroin 25. Tämä peittää myös couperosaa, vaikka ei olekaan koostumukseltaan paksu.

Kaisa ja Sini

Kommentit (5)
 1. Kiitos vinkeistä, tämä lähtee käyttöön. Näin kotona olijanakin on kiva olla huoliteltu, on virkeämpi olokin, kun on laittanut vähän itseään ja eihän sitä tiedä kuka sitä ovikelloa voi päivän aikana rimpauttaa 😉

  1. Sini Kesänen
   11.2.2016, 16:13

   Hei

   Kiva kuulla. Toimin minäkin juuri noin. Laitahan kokemuksistasi infoa.
   Sini

 2. Yes.
  KIITOS.
  Upeat neuvot. Olin juuri miettinyt näutä juttuja.
  Tästä sain hyvät vinkit.
  Kiitos

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *