Tässä ovat uudet silmälasimme

Kaupallinen yhteistyö: Walter Optiikka

Kerroimme parissa aiemmassa postauksessa silmälasien ja linssien valitsemisesta. Kysyimme myös somessa mielipiteitänne valintoihin. Koskaan aiemmin emme ole saaneet sellaista vastausvyöryä kuin nyt. Saimme tuhansia kommentteja!

Suosikkiehdotuksenne Kaisalle

Nämä kehykset olivat teidän mielestä ylivoimaisesti suosituimmat. Hyvin ne Kaisalle sopivatkin. Harmi vain, että Kaisalla on jo ollut samantyyppiset. 

Suosikkiehdotus Sinille

Pyöreät sopivat mielestänne Sinille parhaiten. Olivat mukana valinnassa loppusuoralle asti.

Katso kehykset, joista kysyimme teiltäLue myös asiaa linssivalinnoista.

Kumpikaan meistä ei valinnut suosikkejanne. Osin siksi, että meillä jo on suosikkiehdotustenne tyyliset kehykset. Nyt halusimme jotain erilaista. Käytämme molemmat useampia silmälaseja fiiliksen ja vaatteiden mukaan. Nämä uudet ovat hyvä lisä jo olemassa oleviin.

Innostuimme myös kokeilemaan auringonvalossa itsessään tummuvia linssejä, jolloin silmälasit toimivat kätevästi myös aurinkolaseina. Siksi valitsimme kehykset, joissa linssiaukko on hieman suurempi.

Valinnoissamme luotimme asiantuntijaamme, Walter Optiikan tyylitaituriin, optikko Sirpa Kajoon. Hän vakuutti, että Sininkin eriparisista linsseistä tulee ohuet, eikä eriparisuus tule näkymään.

Vaikka molempien kehykset ovat suurehkot, eivät ne ole liian suuret, kun katsoo kokonaisuutta päästä varpaisiin. Tämä on tärkeää muistaa kehysostoksilla. Päätimme myös, että emme anna silmäpussien häiritä. Silmänalusten tummuuden saa peitettyä ohuella meikkivoiteella ja peitevärillä.

Kaisan kehyksissä on läheltä katsoen sinisen ja ruskean sävyjä.
Sinin kehykset ovat mustat. Yllätys on, että silmälasit ovat keveämmät kuin edelliset, jotka ovat kooltaan pienemmät.

Odottelimme kovasti aurinkoista päivää, jotta olisimme voineet kuvilla näyttää, miltä silmälasit näyttävät, kun linssit ovat tummat. Aurinko kuitenkin sinnitteli paksujen pilvien takana.

Mitä mieltä olette valinnoistamme?

Kaisa ja Sini

Kommentit (2)
 1. Miksei tuollaisia ole niissä lasikaupoissa joissa minä asioin?

  1. Hei Maija

   Nyt on vaikea vastata, kun ei tiedä missä kaupoissa asioit.
   Pienemmissä, yksityisissä optikkoliikkeissä on yleensä myös yksilöllisempiä kehyksiä, kuin isoissa ketjumyymälöissä.

   Sini

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *