Täydellinen kauneushoito Pariisissa

Kovin usein somessa kysellään vinkkejä halpaan ja hyvään kauneushoitolaan, jonne voisi piipahtaa lomareissulla. Mutta miksi etsitään ulkomailta sitä halvinta? Eikä kannattaisi kokeilla jotain erilaista, elämyksellistä?

Halvimman sijaan kannattaa etsiä, olisiko paikkakunnalla jonkun hoitolasarjan lippulaivahoitola. Sellaisessa brändin hoitolakokemus on hiottu huippuunsa. Kaikki tehdään juuri kuten on suunniteltu ja miljöössä, jossa hoidon kokonaisuus kohtaa juuri toivotulla tavalla asiakkaan.

Pääsimme kokeilemaan keväisellä Pariisin opintomatkallamme Sisleyn kauneushoitolan anti-age-kasvohoitoja Sisley Maison luksus-spassa. Olemme molemmat sarjan vakiokäyttäjiä jo vuosien takaa, joten hoidotkin ovat meille entuudestaan tuttuja kotimaassa. Pariisissa sarjan päähoitolassa emme kumpikaan ole aiemmin olleet.

Maison Sisley, Sisleyn hoitola, sijaitsee kahdeksannessa kaupunginosassa muutaman minuutin kävelymatkan päässä Riemukaarelta osoitteessa 5, Avenue Friedland. Kadulta astutaan ensin sisään myymälään, jossa on esillä kaikki brändin tuotteet.

Vaikka matka odotustilaan ei ole pitkä, aikaa se vie, jos haluaa ihailla kaikkea kaunista, mitä tiloihin on koottu.

Sieltä asiakas johdatellaan odotushuoneeseen, joka on kuin taiteen keräilijän olohuone. Ja sellainenhan se onkin, sillä D’Ornanon perhe, joka omistaa Sisleyn, on vankka taiteenkerääjä.

Maison Sisleyn tilojen taiteen on valinnut omistaja Isabella D’Ornano, joka on myös vastannut hoitolan ulkoasusta.

Hoitolahuoneita on viisi, yhdessä voidaan hoitaa kahta asiakasta yhtäaikaa. Hoitosessio alkaa asiakkaan konsultaatiolla, jossa kartoitetaan ihon kunto, hoitotavoitteet jne. Samalla asiakas valitsee, millaista taustamusiikkia hän hoidon aikana haluaa ja minkä eteerisen öljyn tuoksun hän hoitoonsa haluaa. Samantuoksuinen kynttilä palaa hoidon ajan.

Hoitohuoneessa kaikki on kohdallaan. Vaikka hoidossa tekeekin mieli olla silmät kiinni, välillä kannattaa silmiä raottaa, sillä katon kauniin kuvioinnin valaistus muuttuu hoidon kulun aikana hoitajan otteiden ja musiikin tempon mukaan.

Kukin hoito räätälöidään asiakkaan ihotyypin ja ihon tarpeen mukaan. Myös miehille löytyy hoitoja. Hoitajat ovat kokeneita ja hoito sujuu katkeilematta.

Näissä hoidoissa emme olisi haluneet muuttaa mitään. Tila oli rauhallinen, hoitaja taitava. Kukaan ei rampannut tilassa, eikä puhelin soinut.

Hoidot sisältävät puhdistuksen, hieronnan, naamion, jonka vaikutusaikana hierottiin kädet tai jalat tai molemmatkin. Sisleyn tuotteissa käytetään eteerisiä öljyjä, mahdollisimman paljon luonnollisia ainesosia, mutta luonnonkosmetiikka ne eivät ole.

Hoidon jälkeen asiakas johdatellaan pieneen yksityiskahvilaan,  jossa on tarjolla teetä, kahvia, pähkinöitä, virvokkeita ja luettavaksi taidekirjoja ja lehtiä.

Tilasta pääsee pieneen puutarhaan.

Kannattaa piipahtaa myös naistenhuoneessa, sillä siellä on yllätys. Venetsialaisten peilien lisäksi seinät on verhoiltu ympäri maailmaa julkaistujen aikakausilehtien leikkeillä, joissa on Sisleyn tuotteita.

Kaikkialla silmä lepää, sillä taide ja sisustuksen upea viimeistely pelaavat täydellisesti yhteen ja luovat ainutlaatuisen elämyksen.

Hoidon jälkeen kannattaa viipyillä etuosassa olevassa myymälässä ja tutustua tuotteisiin. Täälläkin esillepano on todella kaunista.

Pääsimme nauttimaan Sisley-talon kattoterassille Pariisi-näkymistä.

Palataksemme alkuun, suosittelemme todellakin joskus kokeilemaan muutakin kuin sitä halvinta kauneushoitolakeikkaa.  Toki tällainen luksus maksaa normihoitoa enemmän, mutta ei kuitenkaan ylettömän paljon.

Tällainen hoito sopii mitä mainioimmin itselle tai ystävälle ”edes kerran elämässä” -lahjaksi. Tunnin hoidot maksavat 170 e, 90 minuutin 240 e.

 Kaisa ja Sini

Matka Pariisiin oli omakustanteinen yhdessä Kauneustoimittajien yhdistyksen kanssa. Sisley tarjosi testihoidon.

terveys-ja-hyvinvointi kauneus
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *