TOP 6: Vartalonhoito

Suositussa TOP-sarjassa esittelemme nyt vartalotuotteet, jotka ovat hintansa arvoisia – tai jopa parempia kuin hinnasta voisi päätellä. Vartalon ihoa kannattaa helliä yhtä hyvin kuin kasvojen.

Kuorinta: Lierac Body-Hydra Gommage Micropeeling 24,20 e / 200 ml

Hellävaraisen kuorinnan lisäksi Lierac myös kosteuttaa ihoa. Kuorivina aineina bambun piihapporakeita ja maissin polymaitohappojyväsiä – eli ei mikromuovia. Kuorinnan jälkeen iho on miellyttävän pehmeä. Riittoisan kuorintageelin tuoksu on ylellinen, kuten itse tuotteenkin. Pientä luksusta arkeen. Lierac on apteekkijakelussa.

Öljy: Aco Repairing Skin Oil Face & Body, 13,90 e / 75 ml

Acon kuivaöljy soveltuu vartalon lisäksi kasvoille. Korjaava öljy, joka vähentää arpien näkyvyyttä ja sopii hyvin kuivuuteen taipuvalle, ikääntyneelle iholle. Tämä kosteuttaa ja pehmentää ihoa miellyttävällä tavalla. Apteekeissa myynnissä oleva Aco on erittäin riittoisa, joten pieni pullo kestää pitkään. Apteekkisarja.

Öljy: Skin City Retinoate Supple Body Oil 28 e / 100 ml

Kosteuttava ja pehmentävä vartaloöljy on miellyttävän kevyt. Tämä sisältää mm. A-vitamiinijohdannaista ja ihon omaa talia muistuttavaa skvalaania. Levityksen jälkeen ihon sävy näyttää aikaisempaa tasaisemmalta ja kirkkaammalta, ja sehän on hyvä näin kesäaikana, kun ihoa on näkyvissä talvea enemmän. Öljy imeytyy nopeasti. Verkkokauppatuote skincity.fi

Vartalovoide: Jowaé Revitalizing Moisturizing Lotion 18,90 e / 400 ml

Kosteuttava vartalovoide sopii myös kuivalle ja herkälle iholle. Bambuvettä sisältävä voide tuntuu kivan virkistävältä, sisältää myös ravitsevaa sheavoita ja soijaöljyä. Tämän jälkeen iho tuntuu pehmeältä. Isosta pumppupullosta voidetta riittää koko perheelle.  Apteekkisarja.

Vartalovoide: HTH Aloe Vera Body Lotion 4,95 e / 400 ml

Normaalille ja kuivalle iholle tarkoitettu, maitomainen voide sisältää kosteuttavan aloe veran lisäksi mm. maitohappoa ja karbamidia. Näiden ansiosta iho saa pehmeyttä ja heleyttä. Mieto tuoksu ei häiritse. Voide imeytyy nopeasti. Helppo ja edullinen yleisvoide koko perheelle.

Vartalovoide: Natura Siberica Flora Siberica Altai Sea-Buckthom 9,90 e / 300 ml

Altain tyrnimarjaa sisältävä, kosteuttava voide jättää ihon miellyttävän pehmeäksi. Kaiken lisäksi iho näyttää tasaisemmalta. Ecocert Cosmos Natural  -sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, tuote tuntuu miellyttävän ylelliseltä. Erittäin hyvä hinta-laatusuhde.

Sini ja Kaisa

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *