Naiselo 45+
Naiselo 45+

Tukka tuuheaksi

Nyt kuhistaan meillä ja maailmalla Olaplex-hiuskäsittelystä. Kyseessä on uudenlainen menetelmä, joka saa yhdellä kerralla hiukset näyttämään hyväkuntoisilta ja tuuheilta.

Parhaimmillaan käsittelyn kerrotaan olevan hiusten värjäysten ja vaalennusten yhteydessä. Niissähän hiuksen rakenne avataan hapetteella ja hiukset kaipaavat hyvää hoitoa, jotta pinta näyttää käsittelyn jälkeen sileältä ja kiiltävältä. Olaplex tekee sen hetkessä ja mahdollistaa esimerkiksi hiusten vaalentamisen mustasta vaaleaksi yhdessä päivässä. Olaplexin ideana on estää hiuksen rikkisiltoja katkeamasta kemiallisen käsittelyn yhteydessä ja korjata samalla jo katkenneita rikkisiltoja. Se siis estää vahingoittumista, korjaa jo syntyneitä vaurioita ja vahvistaa hiuksia.

Kokeilimme Kaisan kanssa käsittelyä. Pakko myöntää, Kaisan hennon vaaleat ja minun luonnonkiharaiset tummat hiukset tulivat upean kiiltäviksi ja vahvan oloisiksi.
Käsittely tehdään kampaajalla ja tulosta ylläpidetään kerran pari viikossa kotihoitotuotteella. Sitä käytetään pesun yhteydessä.
Ainoa ongelma on minulla ollut, että kaikki muotoilutuotteet eivät toimikaan kuten aiemmin. Jotkut muotovaahdot tai -suihkeet tekevät hiukset koviksi, jotkut ihan velliksi. Parhaiten on toiminut hentoinen suolasuihke.

Kaisan hiukset saivat hoidon myötä ”uuden elämän”. Nyt ne näyttävät hyvinvoivilta ja kiiltäviltä. Vaaleissa hiuksissahan kiilto on usein kadonnut.

Käsittely maksaa muutamasta kympistä ylöspäin riippuen siitä tehdäänkö muun kampaamokäynnin yhteydessä vai vain ainoana toimenpiteenä.

Sini

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *