Naiselo 45+
Naiselo 45+

Tule inspiroitumaan

Lauantai 28.11. on tärkeä päivä. Silloin pidetään Naiselon ensimmäinen inspiraatiopäivä.

Tule viettämään blogimme 1-vuotismerkkipaalun kunniaksi järjestettävää päivää ja inspiroitumaan Raili Hulkkosen ja Pirjo Honkasen yms. alan gurujen kanssa. Tiedossa on meikki- ja hiusvinkkejä, silmälasiasiaa, ihonhoitoa – ja mikä parasta: Raili meikkaa yhden onnellisen, jonka arvomme osallistujista. Tilaisuudessa on myös mahdollisuus ostaa Jane Iredalen meikkejä, Railin siveltimiä ja Label.m-hiustuotteita – tai vaikka tilata uudet silmälasikehykset.

Tilaisuus alkaa klo 13 ja päättyy klo 16. Inspiraatiopäivä on osallistujille ilmainen – Naiselo tarjoaa sen uskollisille lukijoille.

20 ensimmäiseksi sitovasti ilmoittautunutta pääsee mukaan. Ilmoittaudu sähköpostilla toimitus@naiselo.fi. Mukaanpäässeille lähetetään vahvistussähköposti.

Tervetuloa!

Kaisa ja Sini

Kommentit (4)

 1. Tiuku räsänen

  Kiitos kutsusta! Toivottavasti mahdun mukaan.

 2. 60luvunnahkahousut.com

  Voi kun ihana päivä! Parhaimmat onnittelut 1-vuotiaalle! Harmi kun täältä Keski-Suomesta en niin vain pääse. Toivottavasti pääsee sitten blogin kautta fiilistelemään 🙂

  • Kaisa Virtanen

   Hei 60luvunnahkahousut, kiitos kommentistasi. Aivan varmasti pääset blogin välityksellä fiilistelemään inspiraatiopäivämme tunnelmia. Kuvaamme tunnelmapaloja,jutumme guruja ja lukijoita.
   -Kaisa

 3. Jani-75

  Raili oli tyylikäs nahka-asussa mummomafiassa:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *