Tule testiryhmään!

Haluatko olla tekemässä Naiselo45+ -blogin historiaa? Etsimme nimittäin ensimmäistä kertaa 10 henkilön testiryhmää kokeilemaan maaliskuussa 2016 markkinoille tulevaa ihonhoitosarjaa.

Mistä kyse:

Testituotteet ovat Oriflamen uutuussarjan puhdistusemulsio, kasvovesi, silmänympärysvoide, seerumi, päivä- ja yövoide (paketin arvo 248 e). Tuotteet postitetaan valituille testaajille joulukuun aikana. Testiaika on 15.3.2016 saakka.

Mitä odotamme sinulta:
– Olet 45 vuotta täyttänyt
– Sitoudut käyttämään vain testituotteita koko testiajan.
– Raportoit meille määräajassa eli 16.3.2016, miltä tuotteet tuntuvat yms. (tästä annamme tarkat ohjeet valituille testaajille).

Näin haet testaajaksi:
Lähetä viesti sähköpostilla toimitus@naiselo.fi, jossa kerrot:
– Miksi sinut pitäisi valita testaajaksi
– Millainen on ihosi (kuiva, normaali, sekaiho, rasvainen) ja onko sinulla ollut iho-ongelmia
– Mikä on nimesi, osoitteesi ja ikäsi.

Hakuaika on 10.12. saakka.

Sini ja Kaisa

Kaupallinen yhteistyö

Kommentit (3)
 1. Kiinnostaisi kovasti, mutta sitten aloin miettimään tuota ”sitoudut käyttämään VAIN testituotteita koko testin ajan”.

  Ensimmäinen pohde oli, että koska testituotteet sisältävät myös kasvojen puhdistustuotteet, niin tarkoittaako tuo lause sitä, että erillistä silmämeikinpoistoainetta ei saisi käyttää.

  Tämän pohteen jälkeen pääsin vieläkin pidemmälle ja aloin pohtimaan, että jos nyt aivan kirjaimellisesti tuon tulkitsisi, niin meikkaaminenkin olisi ”pannassa”…?

  1. Sini Kesänen
   2.12.2015, 13:39

   Hei Lemonjuice
   Kiva, että testimme kiinnostaa. Ilman muuta silmämeikinpoistoainetta voi käyttää mistä sarjasta tahansa. Eikä meikkaaminenkaan ole kiellettyä, päinvastoin suositeltavaa.
   Toivomme, että testaaja sitoutuu käyttämään testisarjan puuhdistusaineita ja voiteita, sillä vain näin näemme kuinka tuotteet toimivat yhdessä ja niiden vaikutuksen iholla.

   Terveisin

   Kaisa ja Sini

 2. Pirjo Kaihlanen-Hakalahti
  4.12.2015, 17:08

  Olen kiinnostunut testamaan tuotteita tietyn ajan ja jatkamaan myös tuotteiden käyttöä, jos ne sopivat ihooni..ihoni on kuiva ja siinä on couperosa..olen 50-vuotias,,,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *