Naiselo 45+
Naiselo 45+

Tunnista tuoksuvoima

Luonto tuoksuu kesällä voimaaannuttavalta, piristävältä ja ah, niin ihanalta. Jos et pääse ulos nauttimaan tuoksuista, kokeile nuuhkia eteerisiä öljyjä.

Levitä tuoksua rauhassa kohtaan, jossa tunnet pulssisi. Hengitä tuoksua syvään ja keskity sen luomaan fiilikseen. Jos haluat miedomman vaikutuksen, voit laittaa pisaran tai pari vaikka vaatteen tai tyynyliinan kulmaan. Voit tuoksuttaa eteerisellä öljyllä myös hajusteettoman voiteen tai vaikkapa hiustenhoitoaineen. Näin tuoksu viipyilee mietona ihollasi.

Itse olen juuri nyt ihastunut kuvissa oleviin tuoksuihin siksi, että ne kuljettavat minut mukanaan haluamiini tunnetiloihin. Scentered -stressinpoistopuikon sain testiin juuri ennen lomaa. Puikko on kätevä käyttää reissussakin, kunhan et unohda sitä kuumaan autoon sulamaan, kuten minä tein. Frantsilan tuoksut piristävät ja rauhoittavat. Apothecaryn tuoksu lupaa voimaa.

Jokainen aistii tuoksut hieman eri tavoin. Nuuhki tuoksuja hyvin ostohetkellä. Näitä tuoksuja löydät ainakin luontaistuotekaupoista.

Hyviä tuoksunautintoja – luonnossa tai iholla.

Sini

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *