Tuoksuja ja yrittäjyyttä

Kylläpä on mielenkiintoinen viikko takana. Täynnä tapahtumia ja positiivisuutta. Taloudellinen ankeus ei hipaissutkaan.

Kaisan viikko alkoi kuvauksella. Päivän aikana syntyi video ja lehtijuttu. Malli ja kuvaaja, joiden kanssa on tullut vuosien aikana hoidettua monet kuvaukset. Sen vuoksi homma hoitui kuin tanssi. Helposti.

viikkokatsaus, kuvaus

Tiistaina oli myös info, jossa molemmat tutustuimme L’Oréal Paris -sarjan uuteen ihonhoitolinjaan, joka on tarkoitettu 60 vuotta täyttäneille. Sellainenhan on aika harvinaista. Monet ihonhoitosarjat suunnataan selvästi nuoremmille. Ensi kokemuksen perusteella seerumi tuntui ylelliseltä.

viikkokatsaus, L'Oréal Paris -info

Keskiviikon Kaisa oli Tampereella luennoimassa TV2:n puvustamon ja meikin väelle tulevia trendejä. Vielä ennen paluuta hän tapasi huippukampaajan tulevan, yhteisen session tiimoilta. Tamperelaiset taas innostivat ja nostivat fiilistä kattoon.

viikkokatsaus, Tampereelta saadut kukat

Torstaina olimme katsomassa TallinkSiljan uutta Grease-musikaalia, josta postasimme jo aikaisemmin. Esitystä voisi luonnehtia hyvänmielen musikaaliksi, joka laittaa myös ajattelemaan, jos antaa sille mahdollisuuden.

viikkokatsaus, grease

Torstai-iltana oli kauneushoitola Blue Lagoonin uuden, 250-neliöisen hoitolan avajaiset. 12 hoitohuonetta, joista yksi tripla, ja toistakymmentä kynsipaikkaa – ihan hyvä saavutus 29-vuotiaalta omistajalta. Kutsuvieraiden ei tarvinnut vain hengailla, vaan Reino Nordin viihdytti lähes tunnin setillä.

viikkokatsaus, Blue Lagoon

viikkokatsaus, Reino Nordin

Perjantaina nousimme junaan ja suuntasimme Lahteen, maakuntamatkailua siis. BM International oli kutsunut Kauneustoimittajien yhdistyksen vierailulle. Yrityskuulumisten lisäksi tutustuimme Opin syksyn lakkamaailmaan. Jokainen sai valinnaisen testihoidon BM Day Spa:ssa.

viikkokatsaus, Opin lakat

Kaisa valitsi Thavma Terapia -kasvohoidon, jossa ensin kasvot kuorittiin hedelmä- ja salisyylihapoilla. Kuorinta-aineet hierottiin ihoon – ei siis vain levitetty. Yllättävintä oli, että kuorinta-aineseos jätettiin kasvoille naamion ajaksi, siis sinne naamion alle. Iholla tuntui pientä kihelmöintiä ja kirvelyä. Sehän kuuluu asiaan. Naamion ja kuorinta-aineen poistamisen jälkeen iholle hierottiin, oikein työstettiin, seerumi ja loppuvoide. 45 minuutin hoito, ja sen jälkeen iho oli kirkastunut, kuten aina hedelmä- ja salisyylihappokuorintojen jälkeen.

Sinille tehtiin Opsis Terapia eli silmänympärysalueen hoito, jonka luvataan siirtävän luomileikkauksen tarvetta. Hoito sisälsi puhdistusta, hierontaa, kaksi erilaista silmänaamiota, seerumia ja voidetta. Yllätyin, että luomille levitetty lateksinaamio sai jopa kuivat silmäni tuntumaan kosteammilta ja virkeämmiltä. Ja totta, silmien seutu oli hoidon jälkeen pehmeämpi, sileämpi ja silmäpussitkin loivemmat.

Piipahdimme myös naapurissa olevassa Petit St. Louis -liikkeessä. Siellä myydään – ainoana Suomessa – kuuluisia Byredo-tuoksuja. Ihania, erilaisia, luksustuoksuja.

Pitkän päivän nälkää loivensimme miniblineillä vuoden ravintolaksi valitussa Roux-ravintolassa. Ruoka on hyvää ja tarjoilu hienovaraista. Täällä ei kysytä ”mitä sä niinku ottaisit?” Kannattaa piipahtaa kauempaakin.

viikkokatsaus, Byredo

Sini ja Kaisa

 

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *