Naiselo 45+
Naiselo 45+

Turkiksia ja tyyliä, vol 1

Palasin perjantai-iltana perinteiseltä Köpiksen näytösviikko -matkaltani. Tällä kertaa katsoin 20 näytöstä, näin hämmentäviä, bisneshenkisiä, luovia ja myös outoja mallistoja, minulle tuttuja ja täysin tuntemattomiakin.

Näytösantiin palaan myöhemmin, mutta katsastetaan näytösyleisön tyyliä. Jaoin postauksen kolmeen: ensimmäisessä näette, miten katsojat sonnustautuivat päällysvaatteisiin. Tulevissa keskityn sisäpukeutumiseen ja yksityiskohtiin.

Monet katsojat olivat turvautuneet turkkeihin, perinteiseen minkkiin – ei kuitenkaan tätimäisiin, näyttäviin pitkäkarvaisiin tai monivärisiin luomuksiin. Turkkien pituudet vaihtelivat vyötäröpituisesta polvipituiseen. Bongasin jopa muutaman naisen, jotka olivat joka päivä erilaisessa turkissa. Olen aikaisemminkin todennut, että tanskalaiset pitävät turkiksista – selvästi enemmän kuin suomalaiset.

Muhkeat toppatakit ja ylisuuret villakangastakit olivat myös suosiossa. Turkispäähine suojasi päätä. Jotkut ladyt ovat valinneet turbaanin pipon sijaan. Huopahattuja näkyi vähemmän kuin vuosi sitten.

Kaisa

Kommentit (2)

 1. Jani 75

  Hienoja turkkeja tädilläni on pari sataa turkkia ja nahka-asustetta oikea animalian kauhu;)

  • Kaisa Virtanen

   Hei Jani75, tätisi taitaa olla harvinaisuus tuollaisen turkki- ja nahka-asustemääränsä kanssa.
   -Kaisa

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *