Naiselo 45+
Naiselo 45+

Tyyliä Hiltonin tapaan

Lattiasta kattoon olevat ikkunat ja skandinaavisen linjakas sisustus ovat Tallinnan Hilton-hotellin valtit.

Hilton Tallinn Park avatiin kesäkuun alussa, joten tutustuessani siihen taannoisella Tallinnan-matkallani hotelli hohti uutuuttaan. Suomalaisen Vertti Kiven suunnittelema sisustus on pelkistettyä ja virtaviivaista ilman pömpöösimäisyyttä. Pienimmätkin hotellihuoneet ovat yli 30-neliöissä. Ja ne jättikokoiset ikkunat tuovat maiseman ”sisään”, valosta puhumattakaan.

Hilton satamanäkymä

hilton-näkymä

Huoneiden hinta vaihtelee varaustilanteen mukaan. Netistä katsottuna esimerkiksi perushuoneen hinta vaihteli heinäkuun lopulla 112-160 euron välillä.

Kysyttäessä hotellin tähtiluokitusta, oli vastaus, ettei Hilton käytä sellaista. Yhtiöllä on yli 500-sivuinen ohjeistus hotelleille. Sanoisin, että Tallinnan tähtiluokitus olisi vähintään neljä, ellei peräti viisi.

Kaikissa Hiltoneissa on yhtiön omat sängyt, laadukkaat, jotta asiakkaat nukkuisivat hyvin. Monet kanta-asiakkaat valitsevat yhtiön hotellin nimenomaan sängyn vuoksi.

Hilton sänky

Kaikissa huoneissa on langaton verkko, joten nettisurffailu onnistuu. Lisäksi hotellissa on ravintola, baari ja spa-osasto.

Hiltonin aula

Hilton spa

Hilton aula ylhäältä

Tallinnan Hilton on muutaman minuutin kävelymatkan päässä tutusta Viru-keskuksesta, osoite on Fr. R. Kreutzwaldi 23.

Kaisa

PS. Tutustumisen Tallinnan Hiltonin mahdollisti lehdistömatka, jonka järjestivät Press & Pr D’Oro, TallinkSilja ja Tallinnan kaupunki.

PS. Lisää Tallinna-asiaa aikaisemmissa postauksissa: viktoriaanisenajan alusasut, muotimoguli

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *