Naiselo 45+
Naiselo 45+

Unelmien kempparissa

Muistatko vanhan ajan kempparin tuoksuineen? Minä muistan ja olen aina aivan myyty, kun tuo tuoksu tulvahtaa nenääni. Nyt se tapahtui Wienissä.

Sisäänkäynti oli vaatimaton, normaali ovi, jonka yläpuolella oli turkoosinvihertävä, pelkistetty Douglas-kyltti. Olisin sen ohittanut, ellei ystäväni olisi sanonut, että tämä klassikko minun on nähtävä. Sisään mennessä tuoksu, valo ja avaruus saivat hengähtämään. Paljon ihania purkkeja jämptissä rivissä, ja upeita naisia tutkimassa tuotteita.

Wienin keskustan kävelykadulla oleva myymälä osoittautui hulppeaksi kaksikerroksiseksi tilaksi, joka on valaistu tyylikkäillä kristallikruunuilla. Valoisaa, hyväntuoksuista ja siistiä. Alakerrassa ovat esillä tuotteet.

Yläkerrassa keskitytään hemmotteluun ja kaunistautumiseen. Mutta ensin sinne noustaan tyylikkäitä portaita punaista mattoa pitkin. Tarjolla on kynsihoitola, kampaamo, kauneushoitola ja kahvibaari.

Ilahduttavinta oli, että esimerkiksi kampaamon vieressä myytiin hiustenhoitoaineiden lisäksi hiustenhoitolaitteita. Kukapa olisi parempi neuvomaan valinnassa kuin kampaaja! Olen aina ihmetellyt meidän systeemiä, jossa kauneudenhoitolaitteet myydään kodintekniikan osastolla!

Jos silmiinne ulkomailla osuu turkoosinvihreä Douglas-kyltti, kannattaa piipahtaa sisään. Palvelu on ystävällistä, valikoimissa on isojen luksusmerkkien lisäksi oma kohtuuhintainen nimikkosarja ja paljon kauneudenhoitovälineitä.

Sini

Kommentit (2)

 1. Sirkka

  Berliinissä Douglas-myymälöissä kävin viime kesänä. Erityisen hyvä palvelu, laadukkaita tuotteita mm. mineraalimeikit ja todella edulliset hinnat. Suosittelen minäkin.

  • Kaisa Virtanen

   Hei Sirkka, minäkin olen käynyt lukuisia kertoja Douglasissa, lähinnä Düsseldorfin-matkoillani. Palvelu ja valikoima ihan huippuluokkaa.
   -Kaisa

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *