Unelmien meikkivoiteet

Kuulutko sinäkin heihin, jotka eivät pidä meikkivoiteista? Ovatko ne sinun mielestäsi paksuja ja jättävät ikävät rajat? Unohda nämä ennakkoluulot.

Nykyiset meikkivoiteet ovat unelmankeveitä. Ohuemmillaan ne ovat kuin seerumeita, nestemäisiä. Monia niistä kannattaa laittaa kämmenkuppiin eikä kämmenselälle ennen levitystä, koska kämmenselältä ne valuisivat lattialle. Näitä kaikkein ohuimpia meikkivoiteita levitän sormin. Siten ne suorastaan sulautuvat ihoon.
Nykyiset meikkivoiteet eivät ole vain värikosmetiikkaa, vaan niissä on myös hoitavia ainesosia. Voidaankin sanoa, että nykyisin on menossa meikkivoide vol 2 -vaihe.
Minulla on sekaiho, ja ajoittain kärsin pintakuivuudesta. Sen vuoksi täydellisen meikkivoiteen löytyminen ei ole itsestäänselvyys. Nyt olen ihastunut näihin kuvassa olevaan viiteen tuotteeseen.
L’Oréal Nude Cushion on miellyttävän kosteuttava, ohut kuin poutapilvi ja sävy sulautuu täydellisesti kasvoilleni. Tätä en levitä, vaan painelen kasvoilleni pakkauksen sienellä. Lopputulos ei ole paksu, vaan kevyttä kevyempi.
Dior Nude Air jättää ihoni luonnollisen mattaiseksi. Se on myös kivan kevyt. Olen käyttänyt pullon lähes kokonaan, kertonee tuotteen suosiosta.
Shiseido Synchro Skin Lasting Liquid Foundation on uusin tullavuuteni. Vaikka se on suhteellisen ohut, se peittää ihon punoittavat kohdat.
Valitsin ensin Guerlain Météorites Light Revealing Sheer Make-Up Anti-Fatigue Effect Baby Glow -voiteen sen vuoksi, että siinä on aurinkosuoja 25. Kun ensimmäisen kerran levitin sitä kasvoilleni, hurmaannuin sen tuoksuun. Tottahan toki vain nämä ominaisuudet eivät riitä: tämä jättää ihon läpikuultavaksi, luonnolliseksi, mutta antaa silti sävyä ja ihonvärin tasoitusta.
Kun ihoni on nuupahtanut, käytän meikkivoiteena Lumene Nude Perfection Glow Foundationia. Se heleyttää ihoa antaen luonnollisen hehkun. Tämäkin on kevyt ja läpikuultava.

Kaisa 

Kommentit (1)
  1. Upeita koostumuksia näissä uusissa keveissä versioissa. Löytyy heleyttävää, mattaa ja ohutta, mutta peittävää. Upeita meikkejä, jotka on myös helpohko poistaa hinkkaamatta. Ne myös kosteuttavat ja suojaavat ihoa niin saasteilta kuin auringoltakin. Itse toimin Oriflamen -edustajana ja heillä on kattava valikoima meikki-ja bb-sekä cc-voiteita hyvinkin edullisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *