Haaste rohkeille! Uskallatko antaa lapsesi pukea sinut?

Huomenna vietetään Anna Lapsesi Pukea Sinut -päivää. Ideana on antaa lapsen valita, mitä sinä puet päällesi perjantaina 21.04.  Ja jotta valinta olisi mahdollisimman luova, näytä lapselle kaikki vaatteesi, joista hän saa vapaasti valita. Sitten kiität häntä loistavasta valinnasta ja lähdet töihin, kouluun tai edes jonnekin ihmisten ilmoille.

VIB2
Mallia luovaan pukeutumiseen näyttää muodin kauhukakaraksikin kutsuttu tanskalainen muotisuunnittelija Henrik Vibskov tämän kevään mallistollaan. On ihan jees pukea kaikki kuosit ja materiaalit sekaisin ja kaksi hattua päällekkäin.

Kansainvälistä Anna Lapsesi Pukea Sinut -päivää vietetään jo viidettä kertaa.  Tapahtuman ideoija ja järjestäjä Lauri Salovaara toteaa tapahtuman vakiinnuttaneen paikkansa suomalaisten katukuvassa.

“Viimeksi meitä oli jo noin 10 000 ilmoittanut kiinnostuksensa osallistua teemapäivään. Se on huikea luku, mutta toivon että jengi ja firmat haastavat toisiaan, jotta saataisiin mahdollisimman värikäs päivä aikaan”, Salovaara toteaa.

Tapahtuma järjestetään huvin vuoksi, eikä siinä liiku raha. Suojelijana toimii Suomen lapsiasiavaltuutettu Tuomas Kurttila.

“Lapsen kuuleminen ja kuuntelu on erittäin tärkeä osa arkea ja se, että lapsi saa osallistua itsekin päätöksentekoon on osa oppimisprosessia. On mahtavaa saada olla taas mukana tässä iloisessa tapahtumassa.”

Kuvia toteutuneista asuvalinnoista toivotaan julkaistavan tapahtuman Facebook-sivuilla www.facebook.com/annalapsesipukeasinut sekä Instagramissa tunnisteella #annalapsesipukeasinut.

Sini

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *