Uudenlainen hyvinvointikauppa

Moniosaaminen näkyy nyt entistä useamman yrityksen toiminnassa. Posti leikkaa ruohoa ja jakaa aterioita. Yliopiston Apteekki on kehittänyt ego-myymälän ja ego.fi -verkkokaupan, joiden tuotteiden avulla pyritään hoitamaan ihmistä kokonaisvaltaisesti hyvin.

Valikoimiin kuuluu kosmetiikkaa, ravintolisiä, hyvinvointituotteita ja pieni valikoima urheilutarvikkeita. Eniten minua ilahduttaa se, että esimerkiksi kosmetiikkaa on laidasta laitaan eli perinteisesti aiemmin marketeissa, apteekeissa, luontaistuotekaupoissa tai tavarataloissa myytyjä tuotteita on nyt saman katon alla. Hiustenhoitotuotteita on kattava valikoima, hoito- ja muotoilutuotteiden lisäksi myös hiusvärejä.

Hyvinvointipuolella on vitamiineja, hivenaineita ja painonhallintaan liittyviä tuotteita, Urheilupuolelta löytyy ravinteita, patukoita, valmiita juomia, juomapulloja, teippejä ja tukia ja joitakin välineitä.

Valikoiman lisäksi palvelun laatuun on satsattu. Henkilökunnasta löytyy farmaseutti, kosmetologi, estenomi ja liikuntapuolen ammattilaisia. Olin infotilaisuudessa kyseliäällä tuulella. Sain vastauksen kaikkeen kysymääni ja tuotesuosituksistakin olin samaa mieltä.

Mielestäni tällainen myymälätyyppi on tervetullut. Peräänkuulutin näitä jo aiemmin talvella, kun piipahdimme katsastamassa Kronans apoteket care & beautyä Tukholman lähellä Solnassa sijaitsevassa Mall of Scandinaviassa.

Tänään avattu myymälä sijaitsee  Vantaalla Jumbo-ostoskeskuksessa. Seuraava liike avataan syksyllä pääkaupunkiseudulle. Luvassa on lisää myymälöitä, kunhan sopivia kauppapaikkoja löytyy. Kaikkien ulottuvilla on kuitenkin jo nyt verkkokauppa, jota kannattaa käydä katsastamassa.

Sini

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *