Vaihda tuoksua

Valo, lämpö ja ilmassa viipyilevä kevyt kukkien tuoksu. Onko mitään niin ihanaa? Ne ovat myös hyvä muistutus ottaa kesän kevyet hajuvedet käyttöön. Nuuhkin ison joukon hajuvesia ja tykästyin näihin.

Kun aloin tutkia tuoksujen raaka-ainetietoja, huomasin, että kaikissa on erilaisia sitruksia, jotain selkeätuoksuista kukkaa ja lopussa sammalta, seetriä ja valkoista myskiä. Kaikki ne ovat monivuotisten tuoksusuosikkieni perusaineita.

Tuoksut vasemmalta oikealle.

Hermès Le Jardin De Monsieur Li avautuu sitruunalla, mukana on myös kumkvtattia, jasmiinia ja minttua, tuoksu sopii naisille ja miehille.

Guerlain Aqua Allegoria Pera Granita on pirskahtelevan raikas, alussa tuoksuvat sitrukset, sitten appelsiinin kukka, päärynä ja osmanthus.

Giorgio Armani Air di Gioia avautuu mandariinilla, nerolilla ja ruusupippurilla. Sitten joukkoon liittyvät pioni, appelsiinikukka ja ylang-öljy.

Dolce & Gabbana Light Blue Love in Capri avautuu sekin sitruunalla ja mandariinilla, kukkina ovat valkoiset kuusama, mantelinkukka, jasmiini ja heliotrooppi.

Oletko sinä jo vaihtanut hajuvetesi keveämmäksi kesään?

Sini

PS

Muistathan, ettet laita tuoksua kohtaan, joka altistuu suoraan auringolle. Näin vältät mahdolliset tummat läiskät.

 

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *