Välipäivinä Tukholmaan

Jos kaipaat välipäivinä pientä virkistystä, piipahdapa länsinaapurissa Tukholmassa nauttimassa kaupungin kauneudesta. Käy samalla ihmettelemässä myös marraskuussa avattua, skandinavian suurinta ostoskeskuksta.

Mall of Scandinavia -ostosparatiisi on valoisa, siisti ja avara. Käytävät on somistettu designkalusteilla, kasveista tehdyillä taideteoksilla ja suihkulähteillä. Mukavia istuinryhmiä on siellä, täällä. Voit istuskella rauhassa ja päivittää vaikka somea, sillä tietenkin tarjollaon ilmainen wifi ja laitteiden latauspisteitä.

Flagship Avenuelle on koottu merkkiliikkeitä, kuten Tiger of Sweden, Victoria’s Secret, Mango, H&M jne. Myös Other Stories, Cos ja Zara ovat isoilla liikkeillä mukana. Ihania pieniä ravintoloita ja kahviloita yhteensä 22, ja myös sisustusliikkeitä, kuten Habitat. Ja tietenkin NK ja Åhlens.

Jos haluat katsastaa nuorten suunnittelijoiden tuotteita tai pop up -kauppoja, ne löytyvät The Designer Gallery -alueelta.

Solnassa sijaitsevaan ostoskeskuksen pääovien eteen pääsee kätevästi junalla alle 10 minuutissa Tukholman päärautatieasemalta.
Ostoskeskuksen vieressä on myös Quality Friends Hotel -tornihotelli ja Friends-jalkapalloareena.

Tulokasta kannattaa käydä katsastamassa, vaikka shoppailusta ei olisi kiinnostunutkaan. Niin paljon silmänruokaa ja uusia ideoita sieltä löytyy. Varaa aikaa, paikka on kahden Ison Omenan ostoskeskusken kokoinen eli valtava.

Sini

Kommentit (1)
  1. Kiitos Sini tästä vinkistä! Vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta ja isolta 🙂 Täytyypä käydä katastamassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *