Naiselo 45+
Naiselo 45+

Väriä ja kuoseja

On aika vaihtaa toppis ja ulsteri kevättakkiin. Nyt värit ja kuosit leikittelevät takeissa.

Takkiväreinä nähdään nyt romanttisista vaaleanpunaista, klassista tummansinistä, metsäistä vihreää, juhlavaa liilaa ja näyttävää punaista. Eikä nyt pelätä kuoseja. Väri- ja kuosiyhdistelmän ansiosta takkeihin tulee leikkimielisyyttä ja iloisuutta. Jos näin riehakas meininki ei miellytä, hillitty konjakinruskea tai helmenvalkoinen voisivat olla vaihtoehtoina.

Vanha, kunnon trenssi on taas ajassa. Tummansininen väri korvaa mustan. Pienillä muutoksilla, näyttävillä kauluksilla ja totutusta hieman leveämmällä linjalla trenssikin näyttää uudelta. Vyötakit ovat hyviä kaikille, jotka haluavat korostaa keskivartaloaan.

Kuositakit-by-Lovechield-19

Suoralinjaiset, 7/8-pituiset takit ovat huolettomia. Siistit kankaat ja minimalistiset yksityiskohdat tuovat hienostuneen kaupunkityylin. Suoralinjaiset, ohuehkosta kankaasta tehdyt takit ovat omiaan vaikkapa sinulle, joka kainostelet keskivartaloasi. 7/8-pituus sopii monelle, koska se ei anna lyhentävää vaikutelmaa.

takit

Ensi syksyn muodin ensimmäisiä vaikutteita nähdään polven alle ulottovissa, kietaisumallisissa takeissa, jotka muistuttavat reilua kylpytakkia. Tällainen on parhaimmillaan pitkällä naisella.

Kaisa

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *