Naiselo 45+
Naiselo 45+

Vastaa ja voita sisäistä kauneutta!

Ravinnolla on suuri merkitys ihon hyvinvointiin. Jos syöt niukasti ja yksipuolisesti, et välttämättä saa tarpeeksi ihon tarvitsemia ravintoaineita. Apuun tulevat suun kautta nautittavat ravintolisät.

Nyt sinulla on mahdollisuus kokeilla näitä ihmeaineita vastaamalla kyselyymme. Arvomme kaikkien vastanneiden kesken viisi Vivania-tuotesettiä, johon kuuluu Vivania Beauty Shot -kauneusjuoma 500 ml ja Vivania Ceramide Anti-Ageing -ravintolisäkapselit 60 kpl. Yhden palkinnon arvo on 49 e.

Beauty Shot on nestemäinen kollageeni-hyaluronihappo-C-vitamiinivalmiste, joka lupaa tasoittaa juonteita, kosteuttaa ihoa ja palauttaa sen kimmoisuuden ja kiinteyden. Lisäksi se tekee hyvää hiuksille, kynsille ja nivelille.
Ceramide-kapselit lupaavat vahvistaa ihon suojaa ulkoisia haittoja vastaan ja auttaa ihoa säätelemään kosteutta.

Kerro meille
-oletko kiinnostunut ravintolisistä
-syötkö jo niitä
-jos, niin mitä?

Lähetä vastauksesi sähköpostilla osoitteeseen toimitus@naiselo.fi, vastausaikaa 25.9. saakka.

Kaisa ja Sini

Kommentit (4)

 1. Maarit Takala

  Olen erittäin kiinnostunut lisäravinteista, varsinkin sellaisista jotka auttavat pitämään ihon nuorekkaana.

  Olen ”aina” käyttänyt lisäravinteita. Minulla on atopiaan taipuvainen iho, joten omega 3-, tyrni- ja helokkiöljykapselit ovat tuttuja. Lisäksi syön D-vitamiinia ympäri vuoden.

  • Kaisa Virtanen

   Hei Maarit, kiitos osallistumisestasi.
   -Kaisa

 2. Terhi

  Kyllä olen kiinnostunut varsinkin nyt ”vanhetessa”. Itse kärsin ruusufinnistä eli rosaceasta, joka on aika kiusallinen ja kolme vuotta sitten ilmestynyt vaiva. Sen myötä on tullut nyt kokeiltua..käytän juuri myös omegaa, tyrni-, mustikka ja öljykapseleita. Ihoni on myös erittäin pintakuiva.

 3. Marja

  Kaikenlaisia lisäaineita on kokeiltu, Omega-, tyrni- ja helokkiöljyt, vitamiineja (erityisesti, B, E ja D), sinkkiä, biotiinia, karnosiinia, männynkuoriuutekapselit, ubiqinonia mm. En kaikkea edes muista. Arvonnassa olevia en ole vielä kokeillut.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *