Naiselo 45+
Naiselo 45+

Vielä ehdit osallistua ja voittaa Davvi-luonnonkosmetiikkaa!

Luonnonkosmetiikan suosio on kasvussa. Joko sinä olet kokeillut tai käytät vakituisesti?

Kerro se meille ja osallistut viime vuoden lopulla lanseeratun kotimaisen Davvi-luonnonkosmetiikasarjan Natural Lift Restorative –kasvovoiteen ja Smoothing Eye –silmänympärysseerumin arvontaan.

Tuotteiden raaka-aineet ovat Lapin ja Suomen luonnosta, ja niillä on suomalainen FI-Natura luonnonkosmetiikkasertifikaatti. Lisäksi tuotteilla on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippumerkki.

Vastaa kysymyksiin:

A Miksi ostat tai et osta luonnonkosmetiikkaa?

B Vaikuttaako sertifikaatti ostopäätökseesi; miksi?

C Saako tuote tuoksua?

Lähetä vastaus 5.4.2016 mennessä joko blogin kommenttiosuudessa tai sähköpostilla toimitus@naiselo.fi.

Arvomme kaksi palkintoa.

Sini ja Kaisa

Kommentit (8)

 1. Riikka Vesalainen

  Olen ehdottomasti luonnonkosmetiikan kannalla- mitä suomalaisempi sitä parempi. Haluan, että Suomen luonto tuo puhtaudellaan koko maailmalle jotain ainutlaatuista.
  Sertifikaatti takaa tietyn varmuuden laadusta ja on siksi hyvä.
  Tuoksu , jos se on luonnontuotteilla luotu, on hyvä. Teollinen ja liiallinen tuoksu ei ole tarpeen tässä kaikenlaisien herkistävien aineiden maailmassa.

 2. tuija manninen

  ´Käytän luonnonkosmetiikkaa ja olen huomannut sen sopivan iholleni. Minulla on herkkä iho ja olen tarkka mitä tuotteita käytän, myös ruuan suhteen olen tarkka.
  En ole oikein perillä kaikista sertifikoista, mutta minulle on tärkeää ettei tuotteissa ole normikosmetiikan sisältämiä jopa myrkyllisiä aineita.
  Kyllä saa tuoksua, mutta tuoksu ei saisi olla synteettisillä aineilla saatu. Haluan ettei tuotteissani olisi mitään synteettistä.

  Tuija

 3. Reetta Lehtinen

  A) Käytän luonnonkosmetiikkaa, koska se sopii herkälle iholleni. Ihoni on todella herkkä ja allergisoituva eikä se kestä vahvoja kemikaaleja.

  B) Sertifikaatti tukee ostopäätöstä. On hyvä tietää, miten tuote on valmistettu ja tässä tapauksessa luonnonmukaisuus on merkittävää!

  C) Tuote saa tuoksua, mutta se ei ole välttämätöntä. Heleä tuoksu tekee tuotteen käytöstä edelleen miellyttävämpää.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *