Naiselo 45+
Naiselo 45+

Vielä ehdit Taste of Helsinki -gourmetfestareille

Kansalaistorin puistossa keskellä Helsinkiä on  vielä tänään ja huomenna Taste of Helsinki -gourmetfestivaali.  Älä anna sateen lannistaa, vetäise sadetakki päälle, kumpparit jalkaan ja lähde herkuttelemaan. Ruoka ja jalot juomat maistuvat vesikelilläkin, teltan katoksen alla.

Tapahtumassa on mukana 10 huippuravintolaa, viinimaahantuojia, panimontuotoksia, kahvia ja muuta mukavaa. Jokainen ravintola tarjoilee kolme tai neljä pientä maisteluannosta. Ne ostetaan festarin virallisella valuutalla eli markoilla, joita voi ostaa euroilla paikan päältä.

Menitkö sekaisin? Ei hätää, paikalla selviää, mistä on kyse. Nappaa lipunmyynnistä mukaan esite, jossa on listattu jokaisen ravintolan annokset. Jostakin tarttui käteen myös panimojuomasuositukset-vihkonen, jossa vinkataan mikä juoma kunkin annoksen kanssa sopii.

Vaikka tarjonta on huippulaatua, tapahtuma on rento ja iloinen. Hienostelua tai pönötystä en nähnyt ollenkaan.

Haukiburgeri

Bistro O mat -ravintolan Haukiburger Vol.2

Nimikko

Pastor -ravintolan  Plum à la Pastor, jossa on grillattua porsaan plumaa, maissisalsaa, chimichurria ja rapeaa maissia.

kani

Toca-ravintolan nimikkoannos eli Arancini ja pesto.

Taivaallisen hyvien jälkiruokien kanssa meninkin jo ihan sekaisin, joten en nyt muista mistä ravintolasta mikäkin annos on. Se selviää, kun menet paikan päälle.

jälkkärijälkkäri2jälkkäri3

kärryt

Viiniteltoissa ja poluillakin on tarjolla mielenkiintoisia viinejä. Jos haluat evästä mukaan, sekin onnistuu paikalla olevista herkkumyymälöistä.

drinkut

Aperol Spritz on yksi kesän trendijuomista.

Ravintolat menevät kiinni tänään klo 22, mutta musiikki soi ja baarit ovat auki klo 23 saakka. Huomenna tapahtuma on avoinna klo 11-16.

Alahan mennä, siellä ravintoloitsijat odottavat sinua!

Sini

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *