Viherkasvit ovat in – myös kattauksissa

Tämän syksyn tilaisuuksien tarjoilukattauksissa on selvästi näkynyt trendi: kasveja käytetään kattaussomisteena. Voi, miten yksinkertaisilla ideoilla onkaan saatu näyttäviä lopputuloksia. Oikein silmiä hivelee katsoa tällaista. Näistä alla olevista kuvista näkee, ettei aina tarvitse olla leikkokukkia maljakossa, vaan pöydän saa kauniiksi tekemällä asiat toisin. Ainakin minä poimin näistä ideoita tuleviin kattauksiin. Tee sinä samoin.

Peikonlehdet tarjoiluvadin alustana. Eikä peikonlehtiä tarvita edes näin paljon, kun lopputulos on näyttävä.

 

Peikonlehtien joukkoon voi laittaa värikkäitä kukkia.

 

Pöydän päähän sijoitetut viherkasvin lehdet ovat katseenvangitsijoita.

 

Väriä kattaukseen värikkäillä lehdillä, jotka muistuttavat sulkia.
Myös kuusen oksilla voi koristella. Huomaa tarjoilualusta: halkaistu koivuhalko.

 

Jo pienikin oksa antaa kivan säväyksen kattaukseen.

 

Mikä idea miellytti sinua eniten? Aiotko kokeilla jotain näistä?

Kaisa

PS. Kuvat otettu Marimekon ja HKScanin mediatilaisuuksissa.

hyvinvointi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *