Vihreys ja pastellisävyt tuovat herkullisuutta sisustukseen

Kasvit ovat innoittaneet sisustuskankaiden ja -tuotteiden suunnittelijoita. Se näkyy värityksessä ja kuoseissa, mutta myös materiaalivalinnoissa.

Piipahdin Vallila Interiorin ja Tammer-Tukun infotilaisuuksissa. Molemmissa näkyvät tämän hetken kolme tärkeää sisustustrendiä.

1 Luonto sisälle

Vihreän eri vivahteet löytyvät monista kankaista. Kasvikuoseja on paljon huonekasveista luonnossa villeinä kasvaviin ja tyyliteltyihin mielikuvituskasveihin. Tuntuu kuin luonto olisi tullut sisään.

Vihersisustaminen näkyy myös viherkasvien suosiona. Vanhat kunnon peikonlehdet, mehikasvit ja kaktukset ovat päässeet unohduksen laaksosta paraatipaikoille. Huonekasvien suosion ansiosta menneiden vuosikymmenten kasviamppelit ovat kokeneet uuden suosion. Nyt kuitenkin hieman hienostuneempana kuin 70-luvun hamppunarusta tehdyt, solmitut amppelit.

Kasveja ja vihreitä sävyjä by 4Kiving –mallisto.

 

Kesäinen luonto on innostanut Vallila Interiorin suunnittelijoita.

 

Muistatko menneiden vuosikymmenten kukka-amppelit? 4Living -amppelit ovat keveitä.

 

2 Karkkia kotiin

Karkkimaiset pastellivivahteet: vaaleanpunainen, -sininen, -liila ja -keltainen sopivat sinulle, joka haluat sisustukseen pehmeyttä. Yletöntä makeutta on vältetty ”puuteroimalla” tai pesemällä sävyt pehmeiksi.

Erilaisten pintojen vaihtelut antavat tuotteisiin mielenkiintoa. Samaan tuotteeseen on voitu yhdistää myös eri materiaaleja. Tällaiset tuotteet houkuttelevat koskettamaan ja sivelemään onpa kyse mukista tai torkkupeitosta.

Fanni K -malliston astioissa on pehmeitä sävyjä ja mielenkiintoisia pintoja.

 

Fanni K -matoissakin on pehmeitä sävyjä.

 

Vallila Interiorin tyynyn taloissa on paljon vaaleanpunaista.

 

Pehmeyttä ja romanttisuutta Vallila Interior -tyyliin.

 

3 Selkeyttä huusholliin

Graafisten linjojen ystäville musta-valkoisuus ja harmaan vivahteiden suosijat voivat nyt olla tyytyväisiä, sillä kolmas, tärkeä trendi keskittyy näihin väreihin.

Tässä suuntauksessa kuosit ovat selkeitä ja linjakkaita. Tämä tyyli sopii mm. heille, jotka haluavat pelkistää sisustusta.

Mustaa, harmaata ja valkoista sellaisille, jotka kaihtavat värejä. Vallila Interior.

 

Klassikkoainesta by Vallila Interior.

Kaisa

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *