Naiselo 45+
Naiselo 45+

Viistotaskut, levitystä lantiolle

Lähes kaikissa housuissa on viistotaskut. Miksi, kysyn minä.

Viistotaskulliset housut sopivat todella harvalle. Lähinnä ne ovat omiaan sellaisille, joilla on kapea lantio. Me kaikki muut voimme unohtaa ne.

Tuollaiset taskut saavat lantion näyttämään lähes kaikissa tilanteissa todellista leveämmältä. Jos lantiossa on senttejä jo omasta takaa, kuka haluaa sinne lisää leveyttä? Jos vielä lahkeet ovat kapeat, lantion leventävä vaikutus vain korostuu.

Olen aina ihmetellyt suunnittelijoiden viistotaskuintoa. Miksi sellaisia suositaan? Matalien taskupussien vuoksi taskuihin ei voi laittaa euron kolikkoa suurempaa – ja sekin istuttaessa tippuu. Mitä tuollaisilla taskuilla tekee?

Usein taskunsuut pullottavat koholla, vaikka nainen seisoo paikallaan, puhumattakaan käveltäessä.

Kun ostan housuja, olen materiaalin lisäksi tarkka mallista. Suosin housuja, joiden etutaskut ovat samalla tavalla kuin farkuissa tai ovat taskuttomat. Tällaiset löytyminen ei ole ihan helppo. Jos housut ovat muuten täydelliset, mutta taskut ovat vääränlaiset, korjautan ne taskuttomiksi: taskupussit pois ja ompeleet taskunsuihin.

Millaisia taskuja sinä suosit?

Kaisa

Kommentit (2)

  1. Matkatar

    No minä taas olen niitä kapealanteisia pömppömahaisia naisia, jotka haluaisivat hieman muotoa lantioonkin. Eli viistot taskus eivät häiritse. Etsin sellaisia farkkujakin, missä takana on mahdollisimman viistot taskut, muuten peffa näyttää ihan suorakaiteen muotoiselta…

    • Kaisa Virtanen

      Hei Matkatar, kiitos kommentistasi. Sinä olet niitä kapealanteisia, joille viistotaskuhousut sopivat. Niillähän taiot kroppaasi naiselliset kurvit. On totta, että ilman niitä lantiosi näyttäisi poikamaiselta.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *