Vinkkejä tamperelaisille – ja miksei muillekin

Sama vaate ei sovi kaikille vartaloille ja pituuksille. Toisaalta kaikille vartalotyypeille löytyy vaatteita, jotka korostavat parhaita puolia.

Kävin pari viikkoa sitten Tampereella Hair Garagen ja Andiatan asiakasillassa kertomassa, miten parhaat puolet saadaan esiin vaatteilla ja kampauksilla.  Hair Garagen Kimmo Alarotu oli kysynyt minua jo alkuvuodesta  tähän tilaisuuteen. Silloin hän ei voinut vielä paljastaa paikkaa, koska hänen ja kumppaneiden omistaman Tampereen Bakery Cafe -kahvilan perustaminen oli siinä vaiheessa vielä suuri salaisuus. Paikka selvisi minulle vasta toukokuun lopussa, kun tuo ihana kahvila (Tuomiokirkonkatu 26) oli avautumassa.

Olin pyytänyt järjestämään neljä eri vartalotyypin asiakasmallia, joiden avulla voisin havainnollistaa, miten pienistä asioista on kiinni, onko vaate ihanteellinen kullekin vartalotyypille. Vaikka tilaisuus oli illalla, menin Tampereen Andiataan jo iltapäivällä, sillä halusin olla valitsemassa vaatteet ja katsastamassa meikkausta ja kampauksia.

Neljä upeaa mallia: hoikka Heidi, päärynä Teija, timantti Pirjo ja kartio Wiola tulivat yksitellen vaatesovitukseen. Jokaiselle löytyi helposti kaksi erilaista kokonaisuutta. Niistä oli helppo tarinoida, havainnollistaa ja näyttää.

Kahvila täyttyi ja iloinen puheensorina täytti tilan. Oli selvästi havaittavissa, että osallistujia kiinnosti mittasuhdeasiat. Ja enhän se olisi ollut minä, jos en olisi antanut jotain hoito- ja käyttövinkkiäkin. Tällä kertaa ihanasta kashmirista.

Puheenvuoroni jälkeen monet osallistujista halusi tietää vartalotyyppinsä, mikä hiusten pituus olisi hyvä jne.

On selvästi nähtävissä, että tämän tyylisille tilaisuuksille on sosiaalinen tilaus. Pelkkä perinteinen muotinäytös ei ole se juttu, josta tavalliset naiset saavat riittävästi vinkkejä omaan pukeutumiseensa. Muotinäytökset toimivat parhaimmillaan virikkeenantajina.

Kaisa

Kommentit (2)
  1. Kosmetelogi Kirsi tyylilkkäänä nahkatakissa liekkö myös nahkahousut olleet jalassa?

    1. Hei Jani-75, Kirsillä ei ollut nahkahousuja. Sitä vastoin yhdelle mallille puin Andiatan nahkahousut. Upea lopputulos.
      -Kaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *