Naiselo 45+
Naiselo 45+

Yhdessä enemmän

Lähikosmetiikka ja pienet brändit ovat kovassa nousussa, mikäli on uskominen Viking Linen uutta Local Beauty Heroes -konseptia. Ja miksen uskoisi. Pienet kosmetiikka- ja hajuvesimerkit kiinnostavine tarinoineen ja laadukkaine raaka-aineineen kiinnostavat etenkin somekansaa ja heitä, jotka etsivät jotain uutta.

Minä tykkään tästä oivalluksesta. Upeat, pohjoismaalaiset ihonhoitosarjat jäävät helposti suurten brändien jalkoihin. Yhdessä ne näkyvät paremmin. Myös sarjojen tekijät vaikuttivat esittelytilaisuudessa innostuneilta uudenlaisesta yhteistyöstä.

Konseptissa on alkuun neljä tuotesarjaa. Lisääkin on myöhemmin luvassa.

kukkohovi

Anne Kukkohovin Supermood-tuoteperhe, jonka tärkeänä raaka-aineena on pakurikääpä. Se sisältää poikkeuksellisen määrän tehokkaita antioksidantteja, joita on käytetty vuosisatojen ajan ihon eheyttämiseen ja pigmenttivirheiden korjaamiseen.

Löwengrip Care& Color

Isabella Löwengripin kehittämät ja Ruotsissa valmistetut Löwengrip Care & Color -tuotesarjan tuotteet tasapainottavat herkkää ihoa ja hiuspohjaa. Isabella on ruotsalainen bloggari, jolla on 1 350 000 seuraajaa.

tromborg

Tromborg -meikkimerkin kehittäjä Marianne Tromberg on arvostettu kansainvälinen meikkitaiteilija. Hänet tunnetaan luonnollisen kauneuden ja ”less is more”-ajattelun puolestapuhujana. Tromborg – Beauty of North on luonnonkosmetiikkasarja, jonka tuotteet sopivat sekä miehille että naisille.

YR

Yvonne Ryding YR Hudvård on luonnollinen ja korkealaatuinen kauneudenhoitosarja, jonka tarkoituksena on tuoda esiin ihmisen luonnollinen kauneus. Tuotteet on valmistettu ruotsalaisissa laboratorioissa yhteistyössä Rydingin ja ruotsalaisten valmistajien kanssa. Yvonne on Miss Universum vuosimallia 1984.

Anne Kukkohovi, Isabella Löwengrip, Yvonne Ryding ja Marianne Tromborg jalkautuvat myös laivojen tax free -myymälöihin kertomaan tarinoita tuotteidensa takana ja antamassa kauneudenhoitovinkkejä.

Kannattaa mennä juttusille, jos osuu samaan aikaan paikalle.  On kiinnostavaa kuulla, miten tuotteet on kehitelty, mitä ne sisältävät ja miten niitä käytetään.

Pääsin jo hieman tutustumaan tuotteisiin. Tromborgn-voiteet valloittivat minut heti. Voiden koostumus on miellyttävä ja ne tuoksut, raikkaita ja eteerisiä. Nyt testaan YR Hudvårdia ja Löwengrip Care & Color -sarjoja. Supermoodin olen jo testannut. Sarja on hyvä, ei ihme, että se on jo saanut jälleenmyyjiä Jenkeissä ja se kolkuttelee nyt Aasian markkinoiden ovia.

Sini

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *