Naiselo 45+
Naiselo 45+

Ylellinen Balmuir

Monille meistä Balmuir tarkoittaa laadukkaita mohair- ja kashmirhuiveja. Suurin osa yrityksen liikevaihdosta tulee kuitenkin sisustustuotteista.

Balmuir avasi uuden showroomin Lauttasaareen. Kävin monen muun toimittajan kanssa tutustumassa kauniisti somistettuun esittelytilaan.

Lakanoissa laadukasta, pestyä perkaalipuuvillaa ja pyyhkeissä supima-puuvillaa, joka tekee pyyhkeistä pehmeät, laadukkaat. Ja nämä froteepyyhkeet myös imevät vettä, mikä ei ole ihan jokaisen froteepyyhkeen ominaisuus. Tiedän omakohtaisesta kokemuksesta, sillä olen ostanut pari Balmuir-kylpypyyhettä ja käyttänyt niitä nyt reilun vuoden. Muistan, miten mietin näiden pyyhkeiden ostamista, koska niiden hinta oli selvästi korkeampi kuin perusfroteepyyhkeen. Eipä olisi tarvinnut miettiä, sillä laatu on sitä tasoa. Laatuun kannattaa panostaa, ainakin tällaisissa tuotteissa, joita käytetään ja pestään jatkuvasti.

Saaristolaishenkisiä lyhtyjä voi käyttää kynttilöiden polttamisen lisäksi vaikka säilytys- tai tarjoiluastioina. Nahkareunaiset valokuva- ja peilikehykset tuovat maskuliinisuutta sisustukseen. Krokokuvioidut nahkarasiat ja -laatikot ja karvapäällysteiset arkut miellyttävät selkeydellään.

Babyalpakasta on valmistettu karvaisia sisustustyynyjä ja unelmanpehmeitä viittoja. Tällainen viitta tuntui juuri sellaiselta, jonka ehdottomasti halusin itselleni. Kun kevät etenee ja voin luopua villakangastakista, kietoudun tällaiseen, valkoiseen viittaan ja liihottelen pitkin Helsinkiä.

Värikkäät panamahatut saivat ihastuneita huokauksia. Pitäisikö vielä sellainen ostaa?

Kun tutkailin tuotteita, en yhtään ihmettele, että oululainen Balmuir on päässyt kansainvälisille markkinoille. Yksi uusimmista sistustuskohteista Balmuirilla on Qatarin kuningasperheen asuntojen makuu- ja kylpyhuoneiden sisustaminen. Lisäksi odotettavissa on luksusjahtien sisustaminen jne.

Hurraa, Balmuir!

Kaisa

PS. Balmuirin tuotteita myy mm. Stockmann, lisäksi Balmuirilla on verkkokauppa balmuir.com.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *