Ylellinen pikarentoutus päästä varpaisiin

Kiireen kipristämä kroppa, kireät hartiat, väsynyt olo ja kasvojen iho. Voisiko syvärentouttava Pure Altitude –hoito saada ilmeen ja olon muuttumaan?

Mikä hoito
Pure Altitude Ritual –elämyshoito, sisältää kokovartalohieronnan ja minikasvohoidon.

Lupaus
Rentoutunut ja virkistynyt olo, kosteutunut ja kirkastunut kasvojen iho. Hoidossa käytetään sertifioitua ranskalaista Pure Altitude –luonnonkosmetiikka, jonka eteeriset öljyt hemmottelevat aisteja.

Mitä tehtiin
Hoidon aluksi täytin lomakkeen, jossa kyseltiin ihosta ja terveydentilasta. Hoito alkoi rentoutusrituaalilla, jossa hoitaja pyyhki ja paineli jalkateriäni lämpimillä froteepyyhkeillä. Ne tuoksuivat ihanasti mintulta. Sen jälkeen vartaloa hierottiin pyyhkeen läpi kuin herätellen.
Vasta sitten oli varsinaisen hieronnan vuoro. Liikkeissä yhdisteltiin otteita balilaisesta hieronnasta, thaimaalaisesta vyöhyketerapiasta ja aromaterapiasta.
Kasvohieronnassa hyödynnettiin akupisteitä kiinalaisen lääketieteen oppien mukaan tavoitteena edistää ihon toimintoja ja puhdistaa ihoa. Kasvot putsattiin, kuorittiin ja kosteutettiin. Hieronnan jälkeen kasvoille levitettiin naamio, jossa on sarjan nimikkokasvia, alppitähteä, kiinteyttävää kortekasvia, hasselpähkinäöljyä ja mäkikuismaa, joka korjaa, ravitsee ja taistelee ikääntymistä vastaan.

Tuoksu
Pure Altitude –tuotteissa on miellyttävän raikas tuoksukimara, jossa on muun muassa keltanarsissia, syklaamia ,jänönvirma ja aromaattisia vuoristoyrttejä kuten kangasajuruohoa, rosmariinia, minttua ja salviaa. Tuoksu ei kuitenkaan hyökkää päälle, vaan on hillityn hienostunut.

Tuntu
Pidin kuumien, kosteiden ja ihanan tuoksuisten pyyhkeiden käytöstä. Hieronta on lempeää ja sivelevän tyynnyttelevää. Hoidon aikana jännitys kehosta katosi ja jouduin taistelemaan torkahtamista vastaan. Olisin halunnut jäädä uinumaan tähän ihanaan olotilaan pedille.

Lopputulos
Rentoutunut olo, joka jatkui pitkään. Vartalon iho oli pehmeä ja joustava. Kasvot hehkuivat kirkkaina ja rauhallisina.

Yllättävää
Hoidon lopussa istuin pedillä. Hartioille asetettiin kuumankostea eukalyptuksen tuoksuinen pyyhe. Hartiat ja selkä hierottiin vielä tässä asennossa pyyhkeen läpi.

Kenelle?
Rauhallista rentoutusta ja kiireetöntä omaa hetkeä haluaville.

Paikka
Feet&Soul Experience, Helsinki / Maria Kjellberg. Erottajankatu 11 A, 00130 Helsinki, 040 588 1394, feetandsoul.fi

Hinta
155 e/90 minuuttia

Sini

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *