Ystävänpäivä: Paloturvallisuutesi on meille sydämenasia – tarjous ja arvonta

Miten olet varautunut mahdolliseen tulipaloon, jos vaikka kynttilä sytyttää verhon tai monta tuikkua lähekkäin pelmahtavat jättiliekkiin? Onko sinulla sammutuspeitto? Tai vaahtosammutin? Ja vaikka ne olisikin, tiedätkö, missä ne ovat ja osaatko käyttää niitä?

Yllättävän moni koti on pelkän sammutuspeitteen varassa. Tai vielä pahempaa: ei ole mitään sammutusvälinettä. Palopeite vaatii kaksi kättä, rohkeutta ja hallitun kurottautumisen liekkien päälle. Tämä saattaa olla jollekin vaikeaa, ja esimerkiksi iäkkäälle vanhemmalle motorisesti jopa liian vaativa suoritus. Lisäksi kaikkia palokohteita ei pysty sammuttamaan palopeitteellä: esimerkiksi verhot, kaappien taakse jäävät tilat ja uuni ovat sellaisia, koska näitä paikkoja ei pysty ”paketoimaan” eli peittämään ilmatiiviisti.

Sammuttimien valinnassa tulisi ottaa huomioon käyttäjän ikä ja mahdolliset paloriskit. Palopeitteelle pitää saada kaveri.

Kevyellä spraypullolla alkusammutus onnistuu jopa lapsilta ja vanhuksilta. Sillä sammutus onnistuu myös silloin, jos vaikka sängyn alla oleva kännykän laturi syttyisi palamaan.

Sammutuspeite ja -spray yhdessä varmistavat, että erilaisiin palotilanteisiin on sopiva alkusammutin.

Kaikki sammuttimet ovat hyödyttömiä, jos paniikissa et löydä niitä

Sammuttimilla pitäisi olla oma, pysyvä paikka ja keskeinen sijainti – ei siis missään kellarikopissa tai siivouskaapin peränurkassa.

Suomalainen Finishfire-minikaappi on vastaus tähän ongelmaan. Seinälle laitettava kaappi on tyylikäs designtuote, joka kätkee sisäänsä sammuttimet.

Finishfire Frame

Sammutuspeite ja -spray yhdessä varmistavat, että erilaisiin tilanteisiin sopiva alkusammutin on saatavilla. Kehykseen voi sujauttaa: valokuvan, piirroksen, 112-sijaintitiedot, peilin tai mitä ikinä keksii. Frame sopii lahjaksi hääparille, tupaantuliaisiin tai synttäreille, se on hyödyllinen kenelle tahansa. Samalla se on tyylikäs sisustuselementti. Kaapin kevykseen voi laittaa mieleisen kuvan tai tekstin, jolloin kaappi on tosiaan sisustuselementti, vaikka kätkeekin alkusammutustuotteet: sammutuspeitteen ja -sprayn.

Finishfire Frame

Finishfire-kaapin ulkomitat ovat 8,5 x 38 x 38 cm, kuva-ala on 16 x 16 cm. Kaappin väreinä on mattamusta ja kiiltävä valkoinen. Frame-alkusammutuskaapin hinta on 146 euroa sisältäen sammuttimet.

Ystävänpäivätarjous Naiselon lukijoille

Haluatko ostaa itsellesi kotiin tai mökille tai vanhemmillesi Frame-alkusammutuskaapin (ovh 146 e)? Ystävänpäivän kunniaksi saimme neuvoteltua Naiselon lukijoille hyvän tarjouksen., josta on iloa ja hyötyä vuosiksi. Voit tilata sen Finishfire-verkkokaupasta. Saat 20 %:n alennuksen. Tarjous on voimassa 14.-16.2.2020, koodina: Naiselo.

Arvonta

Osallistu myös arvontaamme, jossa arvomme yhden Frame-alkusammutuskaapin (arvo 146 e), vastaamalla kysymykseen:

1. Onko sinulla a) sammutuspeitto b) sammutusspraypullo c) ei kumpaakaan? (Eli pelkää ”mukana” EI riitä).

Vastaa tämän postauksen kommenttikenttään 17.2.2020 klo 24.00 mennessä.

Jos emme tavoita mahdollista voittajaa sähköpostitse 20.2.2020 mennessä, arvomme uuden voittajan.

Näin Finishfire toimii -video

Sini ja Kaisa

Kommentit (20)
  1. Eija Miettinen
    14.2.2020, 09:25

    sammutuspeite löytyy ja tiedän missä se on

  2. Kumpaakaan ei ole.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *