Puistojatkot
Puistojatkot

Lama se on seksissäkin

Kävin elämäni ensimmäisillä, ja luultavasti myös viimeisillä, Seksimessuilla viime viikonloppuna. En minä varsinaisesti mitään Reginan novellia odottanutkaan, mutta melkoista tuhnupornoa sEXHIBITION 2015 suurimmaksi osaksi oli. Ei kuitenkaan kokonaan!


Menimme ystäväni kanssa paikalle sen verran aikaisin, että messuyleisöä ei ollut vielä kovin paljon – vain muutama yhtä vaivaantuneesti eteensä tuijottava kaljanlatkija ja pari pariskuntaa kiertelemässä dildo- ja sukkahousukaupoilla. Olin sopinut erään esiintyjähaastattelun yhdeksäksi, joten meillä oli pari tuntia aikaa tapettavana. Aloitimme sen Batgirl vs. Supergirl -tankotanssibattlen parissa.

Batgirl vs. Supergirl
Batgirl vs. Supergirl

Supersankarittarien show’n alussa hieman hirvitti, kun lavalle pystytetty tanko huojui sinne tänne sille kavunneen tytön painosta. Asuineen, rekvisiittoineen ja upeine kehonhallintoineen show oli kuitenkin varsin viihdyttävä. Itse en ole koskaan aikaisemmin ollut katsomassa stripparia, joten tulipahan sekin nyt koettua. Joskaan ei olisi ehkä kannattanut kokeilla samaa enää toistamiseen Puuhalavan puolella…

Vaikka uusia kokemuksia keräsimmekin, privateshow’hun emme sentään raaskineet, ja Peepshowkin olisi maksanut kaksi euroa. Lähdimme siis ”ikkunaostoksille” myyntikojujen puolelle. Niiden tarjonnassa olikin yllättävän iso hajonta.

Messuilla oli luonnollisesti vaikka minkälaista itse- ja kumppanintyydytysarsenaalia. Jotkut kojuista oli selvästi suunnattu enemmänkin hassunhauskaan festaripukeutumiseen tai polttariporukoille. Vai ostaako joku oikeasti halujensa purkautumisalustaksi puhallettavan lampaan? Mistäpä minä toisaalta tiedän.

Toisena ääripäänä esillä oli myös esimerkiksi elegantteja puudildoja, joista niiden ystävällinen suunnittelija kertoi minulle aina valituista puulaaduista lähtien. Enpä ole tullut ajatelleeksi, että joku tosiaan dildotkin muotoilee. Teatiamon puiset sauvat ovat suomalaista käsityötä ja sen verran hyvännäköisiä, että sellaista voisi melkein pitää yöpöydällä esillä.

Meille suositeltiin myös alueen hämärään takanurkkaan rakennettua kipukammiota, missä oli esillä erilaisia kidutusvälineitä ja mm. sidontanäytöksiä. Satuimme parahiksi paikalle seuraamaan neuloitusta, jossa ihoon työnnettävillä injektioneuloilla rakennetaan sille erilaisia kuvioita.

Neulamestarina toiminut henkilö kertoili piikkien tökkimisen ohessa neuloitusharrasteiden motiiveista, joita voi olla useita erilaisia. Jotkut nauttivat kivusta tai sen tuottamisen tuomasta vallasta, jotkut taas ensisijaisesti ihon kuvioinnin esteettisestä puolesta. Neuloitusta tehdään tavallisilla injektioneuloilla, mutta apteekit ovat kuulemma nihkeitä myymään niitä suuria määriä kerrallaan. Asiantuntija-neuloittaja neuvoikin tilaamaan työkalut ennemmin netistä. Ja jos haluaa, että veri lentää, kannattaa käyttää mahdollisimman paksuja neuloja!

Kiduttamishommissa tuli nälkä. Paikalla olleen sympaattisen METRILAKUMYYJÄN tiskissä töröttäneet peniksen muotoiset tikkarit näyttivät huomattavasti ravitsevammilta kuin millaiseksi tilaamamme kasviskorma osoittautui. Istuimme myyntikojujen edustalle pystytetyn pöydän ääreen lusikoimaan haaleaa ruokaa, jonka sisältämiä ainesosia emme kyenneet tunnistamaan. Seurasimme jo hieman kyllästyneinä myyntikojujen hiljaista menoa, kun ystäväni tokaisi: ”Joo-o. Näkyy se lama sitten seksissäkin.” Siinä hän tuli osuneesti tiivistäneeksi tapahtuman yleistunnelman.

Emme jääneet enää seuraamaan pillunnuolennan SM-kilpailuja. Poistuimme messuilta taskut täynnä ilmaiskortsuja ja paria oikeasti mielenkiintoista kokemusta rikkaampana. Sekä tietysti sitä haastattelua. Viimeinen kuva on vinkki, ja jutun voi lukea blogista huomenna!

Kuvat: Sarita Kemppainen

Edit: Väitin alkuperäisessä tekstissä, että sekä minä että ystäväni näimme messuilla stripparin ensimmäistä kertaa. Ystäväni osoittautuikin kuitenkin vanhaksi tekijäksi: strippareita on tullut nähtyä, ja Seksimessuillakin hän oli jo toista kertaa! Sori Sarita!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *